Komentari (630)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ende
bezveze paniku sirite deb.ili!!!!!
@HazariSuZlo Poticanje na samoubistvo je veliko NE NE!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Za okupljanje koje se desilo 11.03.2020 u Konjicu treba neko krivično da odgovara
Ovo nam je naša vlada dala Da imamo CORONE k'o kala Kal=blato Dozvolili dernek u Konjicu, pa sad Imamo zarazu od Neretve do Drine..
Molim upravu Igmana da dostavi spisak pozivnica guzonja koji su bili na derneku pa da organi urade svoje jer se boje da ih ko ne zamjeni na stolicama
Kakva je frka, umrla jedna osoba i 80 ih zaraženih. Kad broj umrlih pređe 20.000 onda ću se zabrinuti. Zapravo neću ni tada. Da hoće neki dobročinitelj virus korone da klonira sa virusom ebole, pa da onda vidimo čija majka crnu vunu prede. Recimo da je smrtnost kao kod ebole a da je zaraznost (prenosivost) kao u korone a period inkubacije jedno mjesec dana. E, to bi bilo interesantno. Ovako... boring
Umjesto sprida uša im je sazad
Pa Sebija je rekla da kod nas neće biti ništa ... hm, khm ... nista mi je nije jasno ...
JEL VAM SAD SRCE NA MJESTU? ETO OBOLJELIH U SARAJEVU..KAKO MOZE NEKP DRUGOM MISLITI ZLO-A,DOBRU SE NADATI!? VI NISTE LJUDI KOJI TO STE PTIZELJKIVALI..NEKA..NEKA PROCI CE I OVO INSALLAH ,A OSTAT CE KOMENTARI VASI..OFGOVARAT CE TE ZA TO!
Jel zna iko šta je sa Sejdom? Jel živ? Otkako se vratio iz Kanade nema ga čuti ni vidjeti. Da ga nisu zarazili Trudeau i njegova žena?!!
Ti su od jablanice do danas zarazili bar trideset a tih trideset bar tristo.
je li ovo klix trazi mustuluk?
Nista od zatvaranja svega. eno vam Medjunarodni centar za djecu i omladinu (grbavica-shoping) radi i dalje od 08h do 16h.čak mozes djecu dovesti krišom i raditi.
Srijeda 11.03. bila proslava. 14.03. se znalo da je bio zaražen gost iz Srbije. Od 15. - 19. 03. već neki imali temperaturu ali večina skupa sa direktorom bila na poslu, šetala po pogonima i na čuđenje čaršije hodala i po gradu , a sve isto uradili i načelnik općine i još neki koji su bili na proslavi., Već mnogi uposlenici i članovi familija imaju temperaturu ali ne mogu doći na red za testiranje. Ovo će daleko otići.
Sta ja znam gledam i lutrija gari bingo normala jos publika u studiju popunjeno full koja ba zabrana okupljanja koja ba grupisanja ,da nisu mozda sterilni objekat i publika sta je reci na sve ovo.
Ma ne mogu da vjerujem, zar i kod nas u Sarajevu :O !!!! ??
Jesu li iz Tesnja ili Sarajeva
posteno. zasto da sarajevo zaostaje za drugim petropolama kao sto su Milan i Banjaluk