Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi bošnjaci za komšića
Pa realno samo ovakvi i trebaju biti birani,naravno uz Komšića.Bakir je za mene ko neka djevojčica i nema onu stvar da brani Bosnu a za SDP i Šćepu koji su više brigu brinuli kako se uvući u zadnjicu Dodiku i Čoviću ne treba ni trošiti riječi.
realno ne trebaju nam neki kao da nas štite i broje krvna zrnca, meni treba sigurna buducnost, pravna drzava, manje korupcije nepotizma, nepravde... sve to ne mogu da pruze ovi sto se busaju ratom, nacionalnim tenzijama isl.
ovoliko partija na ovakom malo terenu nece donjeti promjene. bez veze se nadate. za sve je kriv Lagumdzija, pa Komsic i ostali koji umjesto da se pod okriljem SDP bore za promjene oni podijelise biracko tijelo.
e to ti je bajo moj kriv samo komsic. zlatko nije ispunio ocekivanja i evo nema ga, ali je jedno korektno uradio. prepustio je komsicu da bude predsjednik sdp-a. cak je i sam komsic rekao da ce se kandidovati za to mjesto. medzutim, nanjusio je poraz i osnovao svoju stranku i otisao od sdp-a koji ga je napravio. tako je nastetio i sdp-u i ljevici. ali dolazi sve na svoje. godine 2016 sdp je bila druga stranka a df uzeo 43 000 glasova. ljudi se vracaju u sdp.
@baton07 Što širiš laži?Lagumdžija se nije smirio dok nije izbacio Komšića.Vjerovatno u dogovoru sa Čovićem i Dodikom.Pa je tek onda Lagumdžija izgubio izbore kad je Komšić otkrio šurovanje Zlatka sa UZP-ovcima i genocidašima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci daju podršku kandidatu za "hrvatskog" člana predsjedništva 😂 nadreality show!
ZHercegovac - samo oni Bošnjaci koji nisu kod Fahra i Žutog! Nema ih u torovima, a više ih je od 60% sa biračkim pravom!
Ako je 2020 u Mostaru... A sta ti trazis u Sarajvu Covicu bezObrazni.
KLIXE evo savjet da se izbjagnu ovi botovi i hakeri koji "siluju" komentare : isključite ocjenjivanje komentara i nađite novi način dokaza o posjećenosti portala, ujedno ćete imati i realan prikaz posjećenosti. Mi koji hoćemo da komentarišemo komentarisat ćemo i dalje samo ce se izgubiti ovi nenormalni lajkovi od po par stotina u 10 minuta
nauci i ti hakirat, btw napravljen je update rating sistema, stavljen je cloudflare na api.klix ali za sve postoji rijesenje
KLiks je ovdje samo zbog para, koje dobija posjetom raznih kretena koji se nemilice svadjaju.
bravo drljevicu, pa red je bio da vise priznas da si hrvat. sada mozemo svi skupa dalje hercegovci islamske i katolicke religije
@pantera101 Ante Starčević je bio u pravu da su Muslimani cvijeće hrvatskog narod hahah
@Vitez Hospitalac njih je pokvario sda i politika u kojoj su se odvojili od hrvatskog naroda, umjesto da se ugledaju na primjer naseg zlatka hasanbegovica, oni gledaju arape...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vivat Croatia, živjela Hrvatska. Čović će odnijeti pobjedu u svakom slučaju, jer je izbor hrvatskog naroda i moralni pobjednik.
hahaha moral i covic...
@DINOSARAJEVO1990 sjetih se Komšića i skijanja na račun države
šta se desilo sa zapošljavanjem SVE mostarske djece ? jer ako se dobro sjećam to vam je bila prva tačka dnevnog reda i neki vid "obećanja" kada ste oformljeni. parafraziram citat: "zaposliti ćemo svu mostarsku djecu koja su bez posla !"
WinsClenT3 - i hoće poslije izbora! A ovi na " vlasti će morati u EU na rad!