Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko sve danas ide na hadz uopste me ne cudi ona nesreca u dzamiji od neki dan.
Kranovi na aparatima..
Kakvi su ovo pokušaji ubacivanja foreign riječi? Baš je sramota napisati da se oblače bijeli čaršafi, da se zastaje na granici, da se šeta i trči oko kocke? To sramota reći da su ljudi uzbuđeni zbog odlaska na ovu precijenjenu ekskurziju? O vi šamani bi da nam penetriraju svoju terminologiju...
Nije mi potrebno da idem u Meku da bih postao hadžija. S poštovanjem Vaš hadžija
Dobro je, šta se ložite. Nemam ništa protiv vašeg truda da kroz jednu avionsku kartu gajite nadu da ćete automatski dobiti po jednu ahiretsku. Eto ako nekome fali, nek uzme moju, odoh ja sa sotonom zapalit koju. Sretno!
Cuvajte se padajucih dizalica i kranova.