Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo !! najljepsa vjera !!
@be.water.my.friend. Ozbiljan ? 😂😂 hahaha
@hercegovac e vidite kakvi ste vi kad se vama cestitaju praznici odgovara vam i kad cekat da badnjak smrzne,a kad mi obiljezavamo nesto odma ismijavte. crknut cete smo smo pocasceni da budemo u najistinitijoj vjeri i najboljoj. crknite
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Boze komentara, mi smo stvarno bolesna zemlja,ne treba na dati nikud van BiH..
Vidi onog na slici br.20,bleno ko da igra mecka...
šteta samo što ljudi ostaju govna... čast izuzecima
A na bila na misi jutros.
u Tursku s*** B****
nasilna vjera...
puno
Vjera koja je u spoznavanju svijeta najbliza istini. Na jednoj strani imamo ucenje o jednom nadvisenom stvorenju koje je toliko nadmocno u svom znanju i sposobnostima da je kreiralo materijalni 3-dimenzionalni svijet, svemir sa milijardama zvjezdanih sistema i planeta, sa bezbroj zivotnih vrsta. Na drugoj strani, imamo ucenje o Zevsu i njegovoj porodici, pardon starcu i njegovom sinu koji ce mu preuzeti (kada?) tron, a onda otici u zasluzenu penziju koja ce da traje, na njegovu zalost, vjecno.
Mislim, Bog ce otici u penziju i biti vjeciti penzioner. Meni je ovog starkelje zaista zao i ne daj Boze ikome ovakvu sudbinu. A baska sto osim za zemlju nisu culi ni za jedan drugi sistem, nijednu drugu planetu! Mene bi bas interesovalo da cujem od hriscana da li bica u drugim sistemima isto tako obozavaju sina? E zato US i zapad nikada nece priznati da zivot postoji i na drugim planetima.
A zao mi je i onoj jadnicka sina. Koliko ga vec dugo foliraju zajedno i otac i Vatikan da ce suskoro zasjesti na tron! A otac zasjeo u fotelju i ne ispusta je. Isti nas Bakir.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ce biti Lejletu l Zuc il Lejletu l Dzokin toranj?
Ono sto se svaki put presuti a mnogi ne znaju. Protiv koga su muhamed a.s. i njegovi drugovi prvi muslimani ratovali u toj bitci i kasnijim takodjer. Borili su se protiv svoje familije, rodjaka i roditelja koji su prognali i koji su im branili da vjeruju u Allaha i ispovijedaju vjeru.
Ta ista familija je najbolje znala koliko je Muhamed bio 'poslanik'.
Hvala srbi i hrvati na postovanju nase vjere i uvredama iznesenim iz dana u dan. Ne znam da li se ikad desi da mi muslimani vas vrijedjamo i ono sto volite.
Živi vječno Blaž Kraljević. Hrvati i muslimani uvijek zajedno. Proklet bio ko nas zavadi. ZDS.
zivio ateizam
religija koja slavi ratove nije vjera mira
mi muslimani imamo samo jednog boga Allaha i njemu se klanjamo
@princezahajra po tvom misljenju cijeli muski rod do tamo negdje 17-18 stoljeca poslije nove ere pedofili? de budi ozbiljna. "Suditi" kroz prizmu danasnjeg sistema vrijednosti i njegovih obicaja nekom ko je zivio prije 14 vijekova je debilizam na kvadrat. Msm, ako cemo realno...
pedofil ada nije bilo tog braka tibi jos orala poput mazge njivu svom gospodaru najljepse propisa iz bracnog prava prenijelaje aisa radialahu anha ato je omogucila cinjenica daje cijeli zivot provela uz poslanika iona je najveci prenosilac hadisa i suneta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Allahumme inni euzu bi aufike min ikabike ve euzu bi ridake min sehatike ve euzu bike minke subhaneke la uhsi senaen alejke Ente kema esnejte ala Nefsike.