Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mislite na 24% takoje
Bošnjaci su narod, kao Kurdi,Romi...ali nisu nacija. Bošnjaci zajedno sa ostala dva naroda, Srbima i Hrvatima tvore BOSANSKOHERCEGOVAČKU naciju. Srbi i Hrvati su i nacije jer imaju svoje matične nacionalne države. Bošnjaci ,Romi,Kurdi...nemaju nacionalne države ...Bošnjake nacionalne države...Nacionalne države Roma ...i Kurda!
BOSANSKOHERCEGOVAČKA NACIJA je priznata 1993 god. i primljena je u punopravno članstvo ujedinjenih nacija u NEW YORKU. Na East River-u se od tada vijori zastava BOSANSKOHERCEGOVAČKE NACIJE Mi imamo NACIONALNI TIM -tim bosanskohercegovačke nacije u nogometu-naše ZMAJEVE! Imamo zastavu, grb i himnu(bez texta)-BOSANSKOHERCEGOVAČKE NACIJE...
Reis efendum aferim! Bog Bosna i Bošnjaci!!!!
Pa nece biti Amerikanaca
Allah razi olsun! P.S. Šta je Bosna, bez svojih Bošnjaka!?
Bez Bošnjaka ,Bosna nije Bosna!
"Bosna je zemlja svojih naroda, koji imaju svoje ime, jezik, tradiciju i kulturu. Naše narodno ime je Bošnjak, a naš jezik je bosanski. Njime prenosimo i gradimo svoju kulturu i tradiciju. Bošnjaci su ponosan i hrabar narod, plemenit i širokogrud, svjestan svog identiteta", naglasio je Kavazović. I ovaj nastavio Cericevim stopama izjavljujuci da svaki musliman mora biti bosnjak. Do kad ce se religija mijesati sa politikom u BiH i do kad ce se narod gurati u torove, svojih i njihovih.....
Rekao je svaki Musliman mora biti Bosnjak a ne svaki Bosnjak mora biti musliman. VEKILA RAZLIKA:
Jebo te cerić, ne spominji ga. Oni se u putu nisu sreli. I primjetio sam nesto, kad god islamski poglavar prica o svom narodu idu negativne konotacije, dok je kod drugih normalno, naravno ovog tipa bez nacionalizma i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
poruka u duhu vjere, a ne politike - svaka čast
Poslije one ublehe, ovoga je milina i slusati i gledati, dobar je Kavazović.
citat koji negira riječi tvog posta Bosna je zemlja svojih naroda, koji imaju svoje ime, jezik, tradiciju i kulturu. Naše narodno ime je Bošnjak, a naš jezik je bosanski ova poruka je velikim dijelom u duhu politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)