Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opaaaaa, doslo je do napretka u komunikaciji, sada se stranke nazivaju klubovima. Gospodine Tihicu bolje bi bilo i za Vas i za nas(narod ove drzave) da se vratite u Njemacku i kao sto ste za vrijeme rata u BiH bili maticar u Njemackoj ponovo to radite. Fola radi : \"BiH je jedna drzava koju cine tri ravnopravna naroda\", s time da pravoslavci svi do jednoga moraju imati drzavljanstvo Srbije a katolici drzavljanstvo Hrvatske. E pa moj Tihicu ako mislis da si strucan, obzirom da muslimane nazivaju Turcima i poturicama izvoli u Tursku pa dogovori dvojno drzavljanstvo i za muslimane ove koji zive u BiH jer onima u Njemackoj koje si kao maticar vjencavao njima ne treba imaju Njemacko.
sarajbosna popusi moju debelu BH kucinu
@SARAJBOSNA mozes i dalje glumit Bosnaca nisi ti ni osjetio sta je Bosna i njen narod!Ovaj izdajica radi sa se i za veliku srbiju i tacka! @omjwg slazem se s tobom 100% i dod\'o bih da nijedan politicar u Bosni i Hercegovini nije patriot i da se bori za naprijedak Bosne i Hercegovine u svakom slucaju.Vec godinama inertno i bez energije samo i dalje nastavljaju agoniju naroda Bosne i Hercegovine!Cast Komsicu! Sramota ovim liderima Bosnjaka pogotovo ovom najvecem izdajniku Bosnjaka tihicu! BOSNA4EVER!
je8ali vas i Harisovi, i Čengićevi, i Tihićevi i svi drugi... ne vidiete dalje od vlastitog nosa, idioti maloumni.... je8e vas ko stigne i kako stigne , a vi zauzimate strane.... koliko su fabrika otvorili? jesu li vam rijesili egzistencijalna pitanja, zivotna? jesu li ista uradili osim sto se konstantno sastaju i rastaju, ... i dodatno sje8avaju i vas i zemlju.... eno vam sinoc ljepote i radosti i jedinstva... svi smo bili radosni... i harisovi i cengicevi i tihicevi... i niko nikom nije davao nikakve nazive nit je svojatao.... dakle, je8ali vas svi politicari k\'o sto vas je8u... dozovite se i uradite nesto dobro za sebe - PRESTANITE SIRITI IDIOTLUK I MRZNJU!!!!! gledajte bolje svojoj djeci ako na sebe ne mislite!!!!
BRAVO SULJO! Ne daj stoki nepismenoj da se petlja u ono što ne zna! A ove tzv. Bosna4ever su garant Harisovi i Čengićevi dijasporci koji ne znaju ni koliko vokala bosanski jezik ima! A morebit su i kakvi Ceričevi minderasi! Eno im vehabija, pa neka se njima bave! A TI SULJO, NAPRIJEEED!
Pasce prUD celavi suljo,pasce...a pasces i ti i brankovic.
ovog tihica treba fakat na lomacu...ovaj ruzni ljigo bi sve majku sopstvenu izdao samo da se izvuce iz kriminala u koji je zaglibio i da ostane na vlasti...i njega i njegove pajde dodika i covica na lomacu pa nek im ljudi pljuju u face...
Daj državnu imovinu Suljo ! Daj !!!
potpisujem
Evo opet trojke rascijepljenja drzave Bosne i Hercegovine! Glavne odluke,diskusije i reforme se odrzavaju u Parlamentu Bosne i Hercegovine a ne na livadskim poljima kojem prisustvuju samo politicki lideri a ne narod.Narod je taj koji treba referendumom odlucit o svojoj sudbini i buducnosti! DOSTA! Dosta je ponizavanja i pljuvanja po drzavi Bosni i Hercegovini i njenim gradjanima! Bosna i Hercegovine nije na bijeloj listi Shengen granica a srbija genocidas i ratni zlocinac jeste. Cestitka ovom izdajici na slici sto je jos jednom dokazo da nije sposoban bit lider Bosnjaka a ni da je patriot i Bosanac. FUJ! BOSNA4EVER!