Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde, ma pustite srbe, neko im kriv što nemaju obrazovane političare, Hare je pametan čovjek, zna puno svijetskih jezika, dok srpski političari znaju samo: hrvatski, bosanski, materešini i crnogorski jezik!!!!
karim,samo za hareta,hare je alah .dz.s i srbi ce za hareta,plus bista,i orden karadzorzdevica za kraj
Rastalise oni Bosnu..SDA, SDP. SBiH,SDS, SNSD.... sve je to isto
zipa ovih cheta sto se predstavljaju bosnjackim imenima i nickovima. njima je haris trn u oku i dok je tako, mi cemo bogami uvijek glasati za hareta. hare je civilizirana faca, svjetski covjek, moze li neko zamisliti onog ljakse dodika kako spika english, ja ne mogu:-)))
O Harisu je sve vec receno i sve vec vidjeno. Moze on prodavati maglu nekom u Africi ili u Aziji, ovdje je sve vec poznato o Harisu. Nego zabrinjava to sto SDP i stranke lijevo orjentisane nisu pokrenule vecu kampanju oko ponistavanja tog seoskog dogovora i sto vec jednom taj isti SDP ne pokrene vece mase za pravim promjenama. Oni se ponasaju kao nekakve sudije i samo kritikuju i nista ne cine da definitivno jednom za sva vremena okupe kriticnu masu koja ce donijeti prave temeljite promjene i obracunati se sa svim strankama koje zagovaraju podjele i nacionalizam. Ne mora to biti SDP koja ce pokrenuti promjene, ali oni kao najjaca opoziciona stranka imjau takvu obavezu da vec jednom krenu s pravom kampanjom i to ne pred izbore, nego mnogo ranije. Mislim da do toga nece doci dok je Zlatko ,djete slatko, na celu tog istog SDP.
Kažete ima vašu podršku.Pa što mu je ne dadoste na zadnjim izborima.On je protivnike 2006 pobijedio sa pričom o 100% BiH.Ali obećanja ne može da ispuni.Izgubio je podršku i u narodu i na zapadu!
Mozete Harisa voljeti ili ne,ali taj covjek zna sta govori.Ko misli da moze bolje,bujrum nek se politicki angazuje.Prud je izdaja onog celavog nesretnika,sijedog lopova i laktaskog grmalja(ferkonja).
pa hare imo si 13 godina da nesto uradis za jedinstvenu bih, da pokusas narod da pomiris, izgradis toleranciju i povratis povjerenje medju bosanske narode, podignes ekonomiju na noge a sta si uradio hodo po turskoj i arapskim zemljama i molio za malo sadake, pokro medjunarodnu pomoc zajedno sa svojim partijskim kadrom, otvorio nekoliko dzamija pa doktore prica i djela ti se malo neslazu sta vise u suprotnosti su, nego ti lijepo razguli dosta je bilo supljaka
GOTOVA JE TO PRICA GUBLJENJE VREMENA PRUD NIJE IZDAJA NEGO KONSTATACIJA DA JE PODIJELJENO,OVAJ GORE ZNA DA JE TAKO PA PALI DA JOS MALO PALAMUDI LAZE , TRBAJU MLADI LJUDI DA STITE SVOJ NAROD A NE ONI STO PALE SNOVE KOJI SE NEMOGU OSTVARITI.
Maloumni Spasoje Tihomirovic i trabant propuh SDA stranka je sramota Bosnajckog naroda kojeg ista unistava 20 godina.Ova izdajnicko hapijasko mafijaska stranka ciji je predsjednig iz sjene mali princ Bakir Izdajnikobegovic je veci neprijetelj BiH i Bosnjaka od dr Dabica i Dodika jer oni nemogu unistiti BiH niti uz pomoc Rusije i Majcice Smrdije bez domacih izdajnickih stakora. Ovu nepsosobnu minder izdajnicku stranku treba zauvijek sahraniti jer je ovo drugi pokusaj unistenja BiH ako ne racunamo Dejtonsku izdaju iste te stranke.Deyton su potpisali dva ratna zlocinca i kriminalca Zlobo Milosevic i Sranjo Tudzman i jeda izdajnik Alija izdajnikobegovic.Bh Patriotske snage svih nacija i vjera se moraju udruziti i razvaliti etno torove i svi biti ravnopravni na sbvakoj stopi krvave ali ponosne Bosanske zemlje sve drugo je nastavk gnjavaze i nesrece svih zajedno.Socijalni nemiri su na vidiku i to ce pokrenuti lavinu bijesa i ruseja izdajnicko kriminalno minderaskih stakora koji nas unistavaju 20 godina.
Sta ce nam jedinstvo iza izdajnika Tihica, Izetbegova Silajdzica. Nama treba pobuna protiv njih u cilju spasavanja drzave. To je primarno. Lako ce poslije biti pozatvarati lopove.
Prva slavna viteška brigada - Sarajevo - Armija Bosne Slavna motorizovana brigada - Armija Bosne MUDŽEHEDINI - Naša (Muslimanska) slavna brigada BISMILLAH - RAHMANIR - RAHIM, ALLAHU EKBER
* 13th SS Mountain Division Handschar * Kroatische-SS-Freiwilligen-Division * Kroatische SS-Freiwilligen-Gebrigs-Division * 13.Waffen-Gebrigs-Division der SS \"Handschar\" (kroatische Nr.1) * 13. SS oružana gorska divizija \"Handžar\" (hrvatska br.1)
Hare, uz tebe smo! Ljudi, šta čekate, hajmo protjerati uljeze (vlahe) iz Bosne!
A da probamo onako svi , da iskoristimo tu visenacionalnost BiH u prave stvari. I da dodjemo do para , sklapajuci poslove i sa Zapadom, Rusijom, islamskim svjetom ? Umjesto da trosimo vrjeme na jalove rasprave.Siguran sam da MZ nebi imala nista protiv da nam pomogne da stanemo na noge . I da od BiH napravimo primjer a ne strasilo ! Jebi ga cudimo se Srbima i Hrvatima i njihovoj zelji za autonomijom , a istovremeno i Djeda Mraza smo protjerali iz Sarajeva i smatramo ga nevjernickom podvalom. Ko kaze da nije tako , laze ko pas ! Dosta vise sranja, hajmo gledat od cega se zivi!