Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@5do5.. Kada ces prestati da smaras ozbiljno?? Napokon si potvrdila ono sto su svi mogli zakljucit jugonostalgicarka i komunjara koja gaji mrznju prema sopsvetnom narodu, moguce da si i neka polovnjaca a ne \"cistokrvna\". Zenska glavo jesili svjesna kako ti zvucis??!! Ko neka stara nene koja laje na sve i svasta, nista i niko joj ne valja. Sa svojim komentarima se uporno trudis da ispadnes najpametnija ovde. Sto ne rdais nesto konstruktivno? Osnuj neku stranku, organizaciju, bilo sta. Neznam kkao neko moze trositi toliku energiju na pisanje komentara koji se trebaju desifrovati. Nije niko ovde glup. To sto se ti znas dobro sluziti rijecima, ne znaci da si ispred nekoga. Svi mi znamo za kriminalne politicare iz bosnjackog naroda, ali da tako pljujes po svemu bosnjackom zbog sopstvenih frustracija, i to na takav nacin , hajde eto mozes ovde na ovome forumu, ali vjeruj da mi se u stvarnom zivotu gade takvi ljudi. Tebi bi najbokje bilo da trazis vizu (azil) i zauvijek napustis BiH.
i @nocna moro, nase tzv. bosnjacke kozmopolite, zrtvujuci zivote ne svojih nego tuđih sinova i kceri, kompenzirali su ih uvozom najnovijih religijskih misionara iz arapskih zemalja, kako bi jos dublje kozmopolitizmom obogatili svoj umettt.
nocna moro, ne brine mene Tadicev ili Mesicev ,,velikosrpski vs velikohrvatski\'\' nacionalizam - mene brinu moji tzv. bosnjacki ,,kozmopolitizmi\'\' - radi kojih su jos za nase Jugoslavije golootocarili. Embargo na oruzje nije tek tako slucajno ex Yu je nametnut 1991. - ali IMALI smo ljudstvo - tj. umjesto spomenika borcima za građansku drzavu BiH, mi imamo sehidska mezarja, sto samo po sebi govori sve.
@5do5 Jugoslavija je bila dio nas,kao sto smo mi bili dio Jugoslavije,medutim velikosrpski i velikohrvaski nacionalizam i nacionalisti su istrgli nas iz`Jugoslavije i danas smo kao prezivjeli putnici Titanika,niko vise ne razmislja o ljepoti Titanika nego o njegovoj tragediji i zrtvama koje je sa sobom odnio.Najvisi savezni organi i organizacije Jugoslavije te CK SKJ su imali dovoljno vremena da politicki djeluju i da pristupe uvodenju visepartijskog sistema gdje bi oni utvrdili kriterije i smjernice osnivanja i djelovanja politicki stranaka.To nisu ucinili jer su bili i sami inicijatori i tvorci raspada SFRJ.Bosna i njeni tada Muslimani su bili nebitan faktor u ocuvanju ili raspadu Jugoslavije.Iako nebitan faktor za ocuvanje ili raspad SFRJ,bili su veoma bitan faktor za osporavanje velikosrpskih i velikohrvatskih nacionalnih interesa.U tom smislu je stvorena ideja o unistenju i progonu Muslimana sa prostora BiH,kao i Albanaca sa Kosova.
i dragi pipo, moja je jedina domovina bila i ostala Jugoslavija - a nikad DRZAVA FEDERACIJA sa 10ak autonomnih drzavica u njoj-zi je produkt idiota, kriminalaca, i raznorazne ,,politicke\'\' bagre. i buduci da imas amneziju, opet cu pokusat da ti osvjezim memoriju - Dodik je od ,,bosnjackih patrota\'\' - serviranu na pladnju DOBIO - gotovu Republiku Srpsku - i kako rece biden za Gruziju - tako rece UN-ov Lajcak i cio demonkratski svijet - samo gruzijski narod odlucuje o Gruziji - i -li samo srpski narod odlucuje o statusu RS-.a. Tako ti mu ga to to rade marionetske vlasti - ili ti domaci vodeci (š)piuni - tzv. lideri postavljeni od - ,,naroda demonkratskim putem izbora\'\' - ciji su oni kreatori pod paskom g7.
5do5 ti si zensko ko sto je srbija jedna nacija ti si sarajka muslimanka ko sto su srbi normalan narod! sjedi srbin sa tri prsta cudna li je ova vrasta nebeska mu dusa pusta osta mrtva srbska gusta BOSNA4EVER!
Pipo ljubavi, ja sam cistokrvna sarajevska muslimanka, kontas ba BUDALETINO?
@nocna mora tvoj komentar je 100% tacan! ________________________________________ a ovom isfrustriranom cetnickom pedercicu 5do5 ________________________________________ idi s ovog portala samo si ovdje da podrzzavas svoje cetnicko srbsko divljastvo! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
@nocna mora tvoj komentar je 100% tacan! ________________________________________ a ovom isfrustriranom cetnickom pedercicu 5do5 idi s ovog portala samo si ovdje da podrzzavas svoje cetnicko srbsko divljastvo! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
Za @Jovu Znamo cije je Sarajevo,ali ono nije oteteo od brace Srba nego su braca Srbi poklonili ga braci Bosnjacima i cilju stvaranja etnicki cistog prostora RS.Na tim prostorima 1996 nije bilo ni Bosnjaka ni Armije BiH,pa ni Vojske RS ali je bio SDS i njegovi huskaci.Kraiski i slavonski Srbi nisu gradili BiH nego HR ali danas uzivaju dobra BiH.Zasto se ne pokrene inicijativa o stvaranju jedne zupanije ili regije u RH odnosni Regije Knin sa srpskom vecinom sto bi omogucilo povrat Srba,kao i jos nekih regije na prostoru Hrvatske.Sta je uradila Vlada RS na tome ili da li se za takvo na pnesto ikad zalozila Vlada R Srbije?Pravite vi RS ali i na prostorima RH,kao sto bi bilo posteno da se prosiri i Federacija BiH na prostor R Srbije te da takva dva entiteta cine Bosnu i Hercegovinu.Drzave u okruzenju BiH brane Deyton a ne nude nista.Ukratko,drzave iz okruzenja progonm i agresijom sve svoje probleme su prenijele u BiH, sada kazu \"mi cemo prihvatiti sve sto se vi u BiH dogovorite.
zaprska, zaprzim ti ga sestri lojavoj samo joj alaha ti reci da se okupa.
citizen ne budi zaprška u svaku čorbu
Sta ce drzavi imovina? I ako je drzava ima, koja je to onda institucija sistema koja odlucuje kako ce se ta imovina koristiti? Sta cini drzavu, u ovom slucaju? Je li to parlament, ili je to Haris Silajdzic, ili SDA, ko bi raspolagao tom imovinom? Ne razumijem...valjda drzavu cine entiteti...i opstine, i svasta nesto...
A BiH je, po Silajdzicevom shvatanju, njegova, pa onda on vlasnik svega, pa ce onda kmetove i to....jao, koja shvatanja... Imovina je vlasnistvo stanovnika BiH. S obzirom da to nisu samo gradjani Sarajeva, i drugima treba i valja zivjeti. Tako da je moj prijedlog da se sve podijeli po opstinama, neka svaka opstina uzme ono sto joj pripada i kraj svih prica!!!
loncu! :-)))))