Sastanak u Banjaluci
0
Prudski proces treba nastaviti
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesan si jadni srbo, upravo si pokazao kako ste navikli tudje uzimati i koristiti kao svoje. Ma ja opanak, salvare, anterija - ma to je sve veliko-srpska tradicija, ma orijentalna muzika - ali ne, vi mrzite turke, haha Dobar vam onaj beogradski pasaluk! Nego sta bi ono kad vas malo Ameri pogruhase, tad je bilo help jadnici srbijici, help, heeeelp! Niste u stanju ni to obnoviti, i dalje vam onako stoji po \"belom\" gradu. Suti i pogledaj malo oko sebe, bijednice jadni!
Ovi komentari ovdje više razgrađuju Bosnu i Hercegovinu, od bilo kakvih Prudova, Karadžoređeva, Daytona itd. Stidite se, kako se usuđujete nazvati patriotama BiH, pričate ko da vas je Karadžić učio patriotizmu. Samo nastavite, i budite zalog za podjelu BiH.
Ma sta vi pisete ja pojma nemam pola od vas nikad nije ni bila u srbiji. Probajte malo prosetat do Nisa ako ste kad bili jesteli mogli koga razumjet sto prica ili recimo u Beloj Palanci ako ijednu rijec razumijes glavu mi osijeci i Zato Srbiji trebaju hrvatci i bosanski da malo poprave situaciju jer je ocajna sa stanovista nacionalnsti tacno je da su u srbiji 100 % srbi ali su nekako previse crni ma lice mi vise na indijce samo udebljane valjda zbog neprilagodene ishrane ma pojma vi nemate pa sto ne biraju za presjednike svoje iz Srbije recimo iz Sabca heheheh
MILORADE SURI TIĆU POLIŽEŠ ME PO GLAVIĆU
Ajmo sad ruke u vis ide Mošnjački ratni hit ! Help Baznia nau..., help Baznia pipl...., help Baaaznia nauuuu...
Koga ces ti jadan prdio cekati gdje se stalo??? Da vam nije krivousti Tudjo poklonio Posavinu, koja je odbranjena sa strane Bosnjaka i Hrvata, ni truncic Banja Luke ne bi ste danas imali! Na linijama ste najvise poraze zadobili, samo ste se junacili kad ste upadali u sela gdje vam niko nije otpor pruzao, jadnici jadni. Jaka vam rs u vraziju mater, ostale su vam samo pohrdjane table i cirilica (za koju stranci misle da je arapsko pismo kad vise novo izgradjene dzamije po rs-u).
Nek su se krmci sastali, sad nek krenu hrokcanjem djeliti Bosni, krmad jadna! Treba to sve od*ebati za sva vremena, tamo suruju s Haagom, vamo vlaski krkanluci kupuju glasove, itd. BOSNE je ipak bilo i bit ce!!
@pips pa sta cekate, mi cemo vas docekati tamo gdje ste stali prosli put samo nemoj opet help bosnia, help bosnia ne mozete nista da uradite bez OHR-a kukate ko neke zenturace a ovamo prijetite daj ba znamo se znamo mi da ste vi najvece pomijare na svijetu ko god da je dosao da vas okupira predavali ste se posle jednog dana zene su vam ustase karale samo da vas ne diraju vjeru ste promjenili, zato je Bog od vas digao ruke i opet cete je vi promjeniti jer nemate karaktera funjare jedne...i ajde jos niste krenuli u akciju sta cekate..?
DOŠLI SMO DO KRAJA PRICE ZVANE BOSNA I HERCEGOVINA,SADA NA VIDJELO IZLAZI SVA POGUBNOST MOSNJACKOG MOZGA. MISLIM DA JE KRAJNJI CAS DA MI KOJI VOLIMO BIH DOBRO POPU ŠIMO KUR AC JER GA PUS IMO GODINAMA BEZUSPJESNO. SRBI SKIDAJTE GA CE; MOSNJE GA GUTA JU DO KRAJA GRLA: DEEP THROAT LEARNED BY NENA IN DIMIJE
DOŠLI SMO DO KRAJA PRICE ZVANE BOSNA I HERCEGOVINA,SADA NA VIDJELO IZLAZI SVA POGUBNOST DEJTONSKOG SPORAZUMA.MISLIM DA JE KRAJNJI CAS DA MI KOJI VOLIMO BIH MORAMO SE AKTIVNIJE UKLJUCITI U ODBRANU NASE DOMOVINE JER NEMAMO VISE VREMENA DA SA STRANE POSMATRAMO NJEN NESTANAK
ja neznam sto se vi toliko protivite podjeli BiH pa gledajte to sa pozitivne strane, recimo bilo bi vam mnogo lakse uraditi mrezu autoputeva u buducoj drzavi, zavrsite autoput ze-sa 72km i pomrezana vam drzava odmah ste ko svica hehehe
Bosnjaci, samo procitajte vase komentare sa vijesti u kojima je Inzko zahtjevao povlacenje odluka koje je usvojila skupstina Republike Srpske i ove sad komentare. Primjetite li razliku?
po-cetnice, izgleda da bas volim da ti ga guraju u pakash, makar i srbi. turci su to vasim nanama puno bolje, mada su oni ipak imali 500 godina iskustva.
koga nema bez njega se moze :), nemojte vise nikad dolazit na sastanke pa da se sto brze rastanemo jednom za sva vremena
Uhhhhh Kako nam ga Srbi guraju u pakaš Uhhhhh Alaše dragi...