Dragan Čović
0
"Prudski proces nije stao"
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihic-izdajica je obicna suplja glavica srama! A ko mu je dozvolio ustavom drzave da odlucuje o buducnosti Bosne i Hercegovine,ko i ovim dvojicama sto mu srze m***?! Samo demonstracije ispred najglavnije drzavne ustanove moze dopinijeti spasavanju drzave BiH.Sarajevo je glavni grad nase drzave pa zavrnite rukave,pamet u glavu i strajkujete ak treba,trazite odgovore onima koji predstavljaju drzavu a ne politicke partije! Zar ne vidite da je tu zamka?! BOSNA4EVER!
Naravno da nije pored pametnih građana. Trojica abortirala trojicu. Nama ostaje da uživamo. U Teheranu snijeg pao. A Dodik ipak došao.