Valentin Inzko
0
Prudski proces je mrtav!
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja trazim da na sledecim izborima imamo pravo glasat za dvi stranke ili ti partije jer mislim kad bi ovi ostali na vlasti da bi nam bilo pravo fajn. A i mi obavezno da glasamo za njih za druge nikako nesmijemo jer ko bi zivio bez ovog rahatluka. Kome je do rata molit cu ih neka mi se jave da ih ja upucam ono malo pa da vidim hoceli i tad biti za rat. Mnogi koji pisu da bi volili da opet zarati to su ovi vraceni iz Zapadnih Zemalja potkraj 97 i sve sto znaju o ratu vidili su na video kasetama.
drzavetina bih je mrtva, rahmet joj dusi gotovo. pozdrav iz hrvatskog mostara
KAKO BI BILO DA INZKO SMIJENI SAM SEBE POST NISTA KORISNO NIJE URADIO ZA NAROD U BIH NEGO SE AGONIJA JOS VISE POJACALA... AKO NE MOZES NISTA DA URADIS, MOZES DA ODES DA NE GLODJES PARE BIH GRADJANA.. NJEMU KAO I NACISTIMA NA VLASTI ODGOVARA OVAKVA SITUACIJA, JER DOKLE GOD NEMA DOGOVORA I ON I ONI CE PRAVITI VELIKE PARE.. A NAROD???? NAROD NEK I DALJE BLEJI...BLEEEEEEEEEEEE
Op sa opsasa.. Neka je Bog na pomoci ovom hororu od drzave!!!!!!!!!!!!
MINKA duso, samo se ti plakni nije nikaki problem.
\"pobošnjačiti\"? Prije će biti \"pobosančiti\"! A ako Europu pobosančimo... Joj što će se poklat...
Vijesti tu bezveze kao i komentatori, odoh da zalivam krastavce u basti !
Hocu da smijenim idiota i glasam u RS, ali mjesto prebivalista mi je u Federaciji?
@FUCKER PROFY POLIZI MI PICU GLUPANE RETARDIRANI
srbija hoce novi rat ,cini mi se da ce ga i imati.
Jesi Minka kako da ne! Jesi se plaknula?
JESAM VAM NEDOSTAJALA?
Pa vidi se ko je PRIMITIVAC e zato seljacino i nema Bosne i Hercegovine radi takvih kao ti niti ce je ikada bit. A procitaj malo sta su Turci radili po Balkanu i specijalno sto su uradili nad Jermenima pocetkom 20 vijeka a ti i dalje trubi. Daleko ces stici.
@@Pipo najveci genocid poslije Njemacke je napravila Tuska, pa govedo jedno da te je Turcin istrijebio nebi danas postojala genocidna fasisticka svrbija a tvoja mama bi i dalje pisala stojeci bez gaca naravno smrdjela ko tvor a za taticu da i ne pisem!Mozes se zahvalit genocidni srbski ukrajinski kamenjaru sto znas sta je sapun Turcima! Da te samo napomenem da Bosna I hercegovina nije Turska primitivna zivotinjo! BiH4EVER!
i ti si jedna velika seljacina. Za koga si ti glasao na izborima pred rat, za SDA zar ne? A druge seljacine za SDS i HDZ. Sad seri iz Münchena koliko god hoces. Pogledaj se u ogledalo i ti si jedan od krivaca sto vise nema one Bosne i Hercegovine kakva je prije bila. A od evropskih drzava najveci je genocid poslije Njemacke napravila Turska a jos uvije je u svojim granicama zato ne seri vise o tom genocidu. Evropu boli uvo za tom tvojom pricom.