Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Tarzan Pa ti si kompletan idiot. Kako mislis da prestanemo komunicirati sa svijetom oko nas? I da se iskljucimo iz pokusaja da ovu zemlju unormalimo? A s kim bi ti to pregovarao ako ne sa Srbima i Hrvatima? Mozda sa Hamasom?...Nepismeni primitivac
Tihicu cestitke za realnu predstavu stanja u koje je Bosnjake dovela kriminalno-mafiajska halka od 1995 do danas...cetsitke i za pokusaj da se nadje neki dogovor sa Srbima...nazalost, na srpskoj strani nemas sagovornika nego najobicnijeg fasistu koji duda cunu Rusima i jedno prica tebi a drugo po medijima trece ruskim sefovima. Tihicu ponudi posten dogovor Srbima u nacelu ali zvanicno prestani komunicirati sa fasistima- s njima nema ni pregovora ni dogovora - neznaju oni sta je dogovor. laktasko fasisticko genocidno smece se mora ignorisati pa makar za nejga glasala i zadnja pravoslavna ovca i koza...Izrael nece da pregovora za Hamasovim teroristima, pa necemo ni mi sa Laktaskim genodnim manijacima i fanaticima. Dosta!
Oooo Boze dragi, ovaj ce dovrsitit stvarno ono sto su počeli Karadzic i Mladic po BiH uz posmatranje i odobrenje evropskih dušmana, samo jos fali entitet onim bosanskih katolicima(GRESKOM zvanih hrvatima), a posto srbi vec imaju svoj, i eto kao rezultat konacna podjela BiH gdje muslimani ostaju na \"ničijoj\" zemlji, osudjeni na propast!!
@Adil..... Cuj \"nebuloznoj istoriji Bosnjana\"....Pa covjece prevaren si i to sa laznom istorijom, ako osporavas Bosnjane...a mozda ti i nisi Adil. Ako za tebe drzava ne predstavlja nista, i ako ti je dovoljno samo da si musliman i da imas samo dzamiju, koju ce ti drugi narodi mozda dozvoliti, mozda nece, jer nemas svoju zemlju, ti izvoli! Meni ne pada na pamet.
@Anakonda Ja nemam dilema ko je prevaren ...Ja se vise ne zelim zvati Bosnjak i svoju nacionalnost zasnivati na nebuloznoj historiji \"Bosnjana\". Nema gorega nego naciju zakovati za tlo (zemlju). Od kada je tako nas prostor je sve manji i manji a sve smo usamljeniji. Anakonda ti zivi u iluziji da nisi prevarena ja vise ne. Bosnjan, Bosnjak vise nisam sasvim mi je dovoljno da budem Musliman.
Jeli iko gledao jucerasnji intervju sa Dodikom na RTS??? Tamo on otvoreno iznosi kako je ovaj \"sporazum\" zapravo podjela federacije BiH, stvaranj hrvatskog entiteta koji bi pokrivao podrucja nekadasnje paradrzavne teritorije herceg-bosne, da bi to bila zajednica drzava, i kao eto mi Bosnjaci,(termin koji on ne upotrebljava) bi kao te dijelove (enklave) sto nama ostanu, mogli zvati Bosna, dok eto Sarajevo bi bilo neutralno. Jel on i ovaj bolesni Tihic stvarno misle da je ovde lud neko?? @Adil... Upravo zato sto se u ex sfrj eliminisao nas identitet,a i prije, ovo sve se desilo i desava. Musliman je vjerska pripadnost, i musliman mozes biti, bez i da imas svoju zemlju, a mi smo imali svoju zemlju, i nase ime potice od imena \"Dobri Bosnjani\" sto ti niko ne moze osporiti i oduzet. Nisu upucen Adile, nego si dobro prevaren, kao i vecina naseg naroda. Nemoj gaziti svoj identitet ni slucajno, zar nisi svjestan cemu to vodi?? Tihic je ili bolestan, ili srpski sluga.
Ma podjelio sam ja Iraq na cetiri dijela , pa cu sad Pakistan i Afganistan ,a sto ne bi i vas , sta je ... sta vam nije jasno , a !?
1. Ja ne zelim vise da me zovu Bosnjak. 2. Hocu da mi se vrati da sam Musliman. Od kada su nas fasisti u nasim redovima bez nase volje i pristanka sve strpali u rov zvani \"Bosnjaci\" mi smo ubrzano poceli da gubimo tlo pod nogama. Tako sada ima farsa da su Bosnjaci oni koji nikada nisu vidjeli Bosne??! Farsa ljudi sve je ovo farsa.
Tihicu, dobro se g*vana najedi!!!
nije Bosna nikad bila srbija niti ce ikad biti to ne moze ni Tihic napraviti , koliko god se tudio djubre izdajnicko
da je ta velika srbija gradjanska zemlja kao velika britanija, ja bih prvi bio za nju. a ova varijanta velike srbije kao plemenske zajednice, gdje ti je sve u zivotu predodredjeno po tome kako ti je ime - ne hvala
jovo dragi, malo se problem mirno podjeliti kad sve treba da ide u veliku srbiju, koja ce, shodno sprskoj tradiciji, biti ravnopravna za sve njene zitelje - sve dok su srbi :D
Najmanji problem u cijeloj priči su karte. A nas sve zanima upravo to. A to je dokaz da smo se odmah lijepo podijelili, sad bi se razmišljalo o tome kako lopovima ne dat da kradu. A ovako i 14 godina od rata opet karte...
Sulejman Tihić, reis Cerić, Fahrudin Radončić - KOSovsko društvo završava Miloševićev projekat podjele BiH.
Jao ovog Tihića jeste levat.