Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A imal' brasna
@m4 Dolazi redovno. No panic.
@m4 nema brasna lazu klas obmanuje narod
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Police su pune samo je pitanje do kada će narod imati para da to kupi?!
Kako Vas vise nije stid i Vasih komentara? Dokle vise sa seljaklukom, pljuvanjem i sranjem? Pola Vas sto prica POJMA NEMA sta prica, fakat ste retardirani svi, necemo propasti zbog lose organizacije drzave itd. vec od VAS SVIJU!!! i propadamo vec godinama jer VI ste ustvari pravi seljaci, koji fakat ne znaju da se ponasaju vise. Hajmo malo kulture ubaciti, malo korisni komentara poput PITANJA a ne samo pljuvanje i price na pamet.
Napisu 10 clanaka gdje dizu paniku i onda ovaj! Noice
Ovdje je masa poremecenih likova koji bi fkt volili da su police prazne
Klas laže, bila jutros u Bazaru, nigdje ništa.
Brasna nema ni 1 kg za ljeka na dobrinji
Nama nisu prazne police to nije problem jer mi nismo zemlja zapadne evrope da se opustose. Nama ce police biti uvijek skoro pune jer MI.NEMAMO PARA DA IH ISPRAZNIMO :(
Odlicno,ovako treba!
Na mlin i eto brasna
Ovi svabe "poludili"jbt..sve zivo pokuoovase a kasnibe bacat ce se..
@Bosancero1 Ja samo vidio slike sa Balkana kako trpaju vrece brasna i secera i ulja.. umrijet cete svi zbog masnoce a ne korone
Ljudi su kupili sve namirnice za sljedećih 6 mjeseci, sad nema koga da police isprazni.
Pa sve dok se vrši uvoz-izvoz naravno da će biti svega. Nema potrebe da se paniči. Ukoliko prestane da se uvozi kroz dvije-tri sedmice bi se javili određeni problemi.
Nek ste vi guzove na prvoj slici objavili... koga briga za police
police pune niko vise ne izlazi
a brasna i germe
Kolone kilometar. Cekas sat vremena da udes onda zaboravis po sta si dosao...