Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preobraženje, srpska reč!! Znaš šta u kuranu piše, kad piše na srpskom!!
Ma sveti sava sigurno!
jesul ovi sa ikone sta sumnjivo primijetili? ako nisu onda ni vas ne vide kad im se molite.
ha ha pa niste mogli da dizete crkve u zrak kad su srbi drazli pola sarajeva do dejtona, a poslije dejtona je dosao NATO pa opet niste mogli... ali ste zato u Bugojnu, Kljucu, Jajcu sve srpske crkve popalili... ali dobro, niste ni prvi ni poslednji koji su palili srpske bogomolje po Balkanu. Gdje su oni sto su to radili prije vas? Pa gdje ce ti i vi biti za koju deceniju? Ko u Njemacku, ko u Tursku!
admine jjeebbbbbeeemmm ti dijete malo
jadni srbalji-zlocinci.. sad ce onaj puh pavle opet da kaka.. a mozda i nag.uzi kacavendu od frustracije.
Bošnjačka tolerancija je dokazana time što ta ista crkva nije dignuta u zrak tokom agresije kao stotine džamija širom BiH! svakodnevno se napadaju i pale džamije u RS-u. Ne sjećate se?! Kome vi pričate o toleranciji?!
cuj u sta se preobrazio... ako nikada nisi citao najprodavaniju knjigu u istoriji covjecanstva i ako ne poznajes osnove najvece svjetske religije, nemoj da ostavljas glupe komentare na forumima. Sam cin provale u srpsku bogomolju je jos jedan od dokaza bosnjacke tolerancije... sramota s jedan stari evropski narod mora da djeli drzavu... ali nece ni to trajati do vijeka... neko u evropu, a neko s turskom i albanijom na listu za dozivotne kandidate za clanstvo u EU
Kako objasniti tebi neke stvari kad si ti talentovano glup. Dokaz tvoja glupa pitanja.
Ko daje ta smiješna imena crkvama? Čuj Preobraženja Gospodovog..a u šta se preobrazio, u kukca?
Tolerancija na nivoJu.
Kamo kamere, zaštitari,...ih,...policija riješi, a nema zatvora za maloljetne,... Izgleda da nekome odgovara da bude što više provala, oštećenja,...
ma JOK ,bogumili
mora da su vehabije