Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protestnu setnju organizuje dobro uhljebljeni Irfan Cengic sa izmisljenim poslom i enormno velikom platom za bukvalno nista.Tu je naravno jos puno uhljeba kao naprimjer Lana Prlic itd....da ne bude da sam zeleni SDA trolll hebem i njima majku ali najzalosnija cinjenica ovde jeste da nema prave OPOZICIJE!
Ma i ovi što govore da su socijalisti su pomukli lopovi nisu oni ni S od socijalista. Svi su oni ista bagra ko i desničari
@samo ga malo plaća li Seka i dalje 0,1 pf. po komentaru?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tamo gdje dođu na vlast oni hoće sigurno zaposliti mlade, ali iz svoje partije isto kao što su ili će oni drugi tamo gdje dođu na vlast.
vidim transparent sa prekrizenim terminima nacionalizam, fašizam, terorizam...imal ko od ovih "postenih omladinaca" transparent na kojem je prekrizen NEPOTIZAM I STRANACKO/RODBINSKO ZAPOSLJAVANJE?
Ono sto je najveci problem je to,sto ljudi vise ne idu samo zbog toga sto nemaju zaposlenje . Vec zbog sveopsteg seljakluka i primitivizma koji je zavladao.
Vi ostanite! Ja cu u Njemacku. Dosta su nas vasi matori #ebavali, samo nam jos vi mladi uhljebljeni strucnjaci, ispranih mozgova, falite da nas nastavite #ebavat'.
Narode moj, ja ovim nebi dao vise ni poziciju cuvara bilo cega... Ova situacija kakva je sada nije kriv ni SDA ni bilo koja druga stranka osim SDPa!!! Oni su dali ovoliku moc i Dodiku i Covicu, prodali nam identitet prodali su nam drzavu!!! 4 godine jedino sto su radili su skidali funkcionere SDA sa direktorskih pozicija i nista vise... Zlocinci su to najveci!!! Nisam ni u jednoj stranci, ali nedaj te se praviti budalom...
Ako su ovo uhljebi sta je onda Zahiragic? Srećica, volonter godine.
Kome god da se ukaze prilka neka bjezi iz ovog ludila zvanog BiH nema ovde normalnog zivota to je cinjenica ...
Ovo je smijurija zesca🤣😂🤣😂🤣😂🤣😃😃😃
Ajde ba kakav SDP komunjare teske, sta su eto do sad uradili nek kazu sta, jedno veliko NISTA, ovi vise ne biraju nacin kako do glasova. Nece niko glasat za vodece stranke garant.
Bravo omladino. Svaka cast.. Sdp je u vrijeme globalne ekonomske krize bio 5x bolja vlast od ovih mamlaza sada.
Lako je u Sarajevu mulitikulturalnost prosipat Hajte malo obidjite i Pale,Focu spusti te se i do lištice ....
I jadranko prlic je prije rata bio visokorangirani komunjara....glumio multikulturu ko i ova.... najjaci transparent je ovaj"Povoljni kredit za mlade"🙂...i hajte sad u siroki i na pale u setnju
Jao suplje jao lakrdije da svi neznamo da su crveni isti ko i zeleni pa hajd , isto sranje drugo pakovanje uhljebljenje , korupcija , poltronstvo , kriminal .. samo sto crveni pjevaju na druzenjima racunajte na nas i licu a zeleni nose teslihe i masalaju na mevludima
Volio bih zaista da ovo bude ovako i da SDP zajedno sa DF iole budu nasljednice one T I T I N E KPJ u kojoj je bilo i mladima i radnicima ali i starima osigurano ono sto ih je i pripadalo plus naravno dzabna zdravstvena zastita.
Znaci,samo je omladina SDA odlazila iz drzave? SDP omladina nije?
Hahahah, bas tako😂😂😂😂
forum mladih SDP-a.U prevodu mamini i tatini sinovi koji zavrsavaju politicke nauke,ekonomiju,pravo i kriminalistiku.I cim babo budzetlija ode u penziju,uvalice sina ili kcerku na svoje mjesto u drzavnim ili entitetskim jaslama da ga zamijeni.Eto to su ovi sto protestuju.Naravno da ce oni ostati djeca uhljeba samo neznam ko ce ih izdrzavati za par god kad svi odu vani i kad propadne privreda
Pa to je ta stalna praksa ovi na vlasti, ne treba za njih glasat uopste, nego glasat za neke lijeve stranke male , a ne za ove lopove.