Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli digneš kredit, kupiš stan, misliš da useliš, a stana nema. Vraća se kredit, ti još podstanar još ako imaš malu djecu. Strašno.
Zamisli - dignes kredit vec kad moras, kupis stan koji vidis svojim ocima, provjeris dokumentaciju troduplo je li sve ok, pa ga onda kupis. Ko im je kriv sto su ih nasukali, ja ni zvaku ne kupujem dok je ne vidim svojim ocima, a kamo li stan. Ta nazovi zgrada je uvijek bila - previse dobro da bi bilo istinito.
Zao mi ih je, kao sto mi je zao lanjskog snijega. Na Zapadu toga skoro i da nema. Napravi zgradu, sracunaj troskove, pa onda prodaji. Ali misle balijice, da ce kupiti stan jeftinije od drugih. Kao sto se budale zalete na jeftino auto. Sami su klrivi, bilo je u Tuzli, u tom trenuktu, kad su davali pare za maglu i vec izgradjenih stanova.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Envere BIJEDIĆU, spavaš li mirno ???
TI NAPRAVI NAMA PANONSKO PA RADI I GRADI STA HOCES PO TUZLI TAKO JE BILO ISTO KAO I SAD OVAJ MUJKANOVIC TOM CAT EVO TI FK SLOBODA VODI JE I RADI I GRADI STA HOCES PO TUZLI A SVE U REZIJI JASMINA IMAMOVICA
Hajde bilo ko od nas da bude duzan kantonu ili drzavi, to bi bio smak svijeta, ogulili bi nas do koske, a kad su oni duzni, nikom nista, suti, cekaj i pati.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Enver Bijedić! Kćerka bez konkursa zaposlena na UKC Tuzla (početkom 2019 godine). Vozi novog novcatog X6, završila medicinu u Beču! Ima stan 200 kvadrata u Beču!!! A njen babo? Poput termita! Došao u firmu 2 oktobar - pa je opelješio. Došao u firmu Tuzlaputevi - pa je opelješio! A narod ga izabrao na izborima za člana Skupštine TK i najvjerovatnije da će biti i premij0r. Hvala vam ovce hvala!! Vičite beeeeee i kuckajte svojim zvončićima ispod brada!!!
@Harry Callahan Slika i prilika SDP-a.
ovo je Causeviceva vlada napravila SDP
Kad treba ispostovati narod kao da im je guja u dzepu a kad treba napuniti kasu i napuniti sebi dzepove najlakse uvesti akcize. E to je nasa vlast i demokratija na bh nacin. Demokratija je za kulturne ljude a za nekoga ovakvog mentaliteta je samo cvrsta ruka i toljaga.
MASICU , MAGAZINOVICU , CENGICU , STOJANOVICU .........PEDJA MINJDJUSARU , CUDICKO TRAV.STITU ........ MAHIRE ......... DAJTE SAD MALO KOMENTARE
SDPBALIJA JASMIN IMAMOVIC SA SVOJIM ROBOVIMA OPLJACKAO RADNICKU TUZLU SVE FABRIKE ZATVORIO A MILIONE ULOZIO U PANONSKO KOJE RADI 3 MJESECA 9 ZATVORENO I ZAPOSLIO SDP SLUGE A EVO I PLACENE STANOVE GRADJANI NEMOGU DOBITI MOJ CRVENI FARAONE JASMINE KO GLASA ZA TEBE VECA JE BUDAL. OD TEBE
Jest jest baš Jasmin drži Ministarstvo privrede. Firme je uništila SDA vlada TK uz pomoć SDA vlade fbih.
@HimzoCetvrtina TI NAPRAVI NAMA PANONSKO PA RADI I GRADI STA HOCES PO TUZLI TAKO JE BILO ISTO KAO I SAD OVAJ MUJKANOVIC TOM CAT EVO TI FK SLOBODA VODI JE I RADI I GRADI STA HOCES PO TUZLI A SVE U REZIJI JASMINA IMAMOVICA
STO NE UPUCATE ENVERA BIJEDICA??? ON VAS JE IZLEVATIO. DAT CU VAM JA OLJpist
Moras bas biti idiot da u jednoj BiH ( pa i na cijelom Balkanu) platis stan u zgradi za koju tada ni temelji nisu izliveni. Moras otvoriti 4 oci za sve. Samo okice sto vide i opipaju, samo necural. Nista magla i prodavanje iste brale. Neko je nasukao idiote, uzeo pare i cao.
Imamovicu ubleho
Nek vam vrate novac ili zapalite zgradu!
Meni je žao ove sirotinje.