Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niposto ne protestvovati zbog sve ucestalijih ubistava, rasta kriminala, a posebno ne protiv stranaka koje drze drzavu u izolaciji i bez vlasti 13 mjeseci nakon izbora, nikako to ne treba, bolje se baviti Handkeom i nekom nagradom koja nama nicim i nikakao nece poboljsati stanje svijesti niti stanje u drzavi. Osudili smo svi, posaljite protestnu notu Svedskoj i idemo dalje.
@Mecem Posten i realan komentar
@Mecem sve su to društvena pitanja, društvena pitanja niko ne financira kao što se financiraju politička pitanja tako da se "društvo" ne pleka u te stvari, bitnije je svešta drugi rade nego šta mi i naše društvo ne radimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odvratna i zla baba... zasto i dalje ikoga predstavlja? Kako je nije stid? Nakon onog videa na kojem se hvali 'stecenim bogatstvom', trebala je davno biti uklonjena iz svakog moguceg udruzenja koje predstavlja zrtve...
Ova Nobelova nagrada je toliko "bitna" da su SDA vlasti po našem sugrađaninu nobelovcu Vladimiru Prelogu nazvali ulicu koja vodi prema gradskom smetljištu. A sada se digla "kuka i motika".
Namjerno uradjeno samo da se jos vise muslimani prikazu kao da su sami sebe ubijali i klali! Da je suprotno, cijeli svijet bi se digao protiv,ali muslimani su u pitanju pa jo ih ....e Veliko hvala Svedskoj! hvala i Niksicu,Radoncicu,Konakovicu,Izetbegovicu sto nisu stali danas ispred ambasade u Sarajevu! FUJ!
Muniru pod hitno penzionisati i maći njeno lice sa skupova o Srebrenici.
haha... švedska kraljica na aparatima.
Srpske i Hrvatske, Romske i druge majke tuguju za svojom decom, a ove na celu sa Munirom politicare.
švedi će se pravo nasikirati
Nobel se pravce u grobu jer su izigrani principi i pravila dodjele nagrade. Podržavati genocid je isto kao i počiniti genocid nad Bošnjačkim civilima.
Ovo sve treba ispendrekati dobro. Prvu Muniru. Koje ste vi ovce.
Haha vehabije su to , Koje Sarajlije.. We Love Handke!!! Listica rocker!
Citam komentare i nece bit cudo ako nam se genocid ponovi.
ko o cemu , mi bosnje o ratu, milosevicu,genocidu itd
Opet o Handkeu... Pa jel realno ovo😆😆
Ono kada je zlocinac u ocima pisca ,NEKO,...fuuujjj...
Munira je okupila nekoliko pothranjenih penzionera iz obliznje narodne kuhinje i krenula u jos jednu pobjedu. Ocekujmo u Svedskoj nemire.