Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plaće po stručnoj spremi i kraj priče ...
Mislim da ste u naslovu ispustili'' i predškolskog odgoja'' gdje odgojitelji moraju trpiti nervozne i prepametne roditelje koji su ostavili dijete u 6,30 izjutra a dolaze po njega u 17,30 da bi ga stavili na spavanje u 19,30, jer zaBoga oni se moraju odmoriti. Gdje roditelji dovode djecu u vrtić i na Bajram i druge praznike kako bi malo ''odahnuli'' od buke i trke i frke vlastite djece.
@JoeBlack2nd Ti nisi informisan totalno. Cijena vrtića uopšte nije ekonomska, roditelji participiraju u ''državnim'' vrtićima mislim140 ili 160 KM. a prije toga je bila ista cijena 12 godina. U ad-hok privatnom čuvanju djece u stanovima cijena je od 250- 300 a u privatnim vrtićima od 250 - 600 KM. Za tvoju informaciju oko 30 % roditelja kasni u plaćanju najmanje 1-3 mjeseca. A što se tiče rudara slažem se s tobom.