Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o zemljo, otvori se i progutaj uhljebe svih boja i stranaka ... zanimljivo bi bilo vidjeti tko bi ostao?
Radi se o tome da ne mogu administrativno da podnesu ovu obavezu. Naravno da niko ne zeli diskriminiciju, ali ako se zakonski obavezes na administraciju i skupljanje dokaza da radis po pravilniku, onda je to dodatna djelAtnost
Ja mislim da im smeta ono da se ne smije diskriminirati po seksualnoj orijentaciji i da ucenici mogu da uce bilo koji jezik od ova tri zvanicna. Trn u oku ovim sda botovima.
Politika urušava školstvo direkt radi protiv ovog naroda.Pustite struku da radi zato su školovani .
Oblast obrazovanja i odgoja je pored zdravstva i uprave i administracije ''krava muzara'' za političke stranke, koje su učinile sve da stave ''šapu'' na postupanje i rad upravnih odbora, direktora i upošljavanje prosvjetara ( nastavnika i profesora kao i aministrativnog osoblja ) u oblasti predškolskog, osnovnog i srednjoškolskog obarzovanja i odgoja. Naravni i Visokog obrazovanja.
...sto ste negativni...sve 5...