Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikome nista nazao ne ucinis,zivis u lijepim odnosima,bratskim.,on odjedanput tebe proziva balhijom,turcinom,zatvara te u logor ,muci,i na kraju ubije.Prokleti bili svi koji su cinili zlocine
Komunjare i srbi … i hice sdp nova bratatva da pravi… e nece!
Zarobljenike mogu samo genocidaši ubijati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srpski zločinci su ubijali civilno nesrpsko stanovništvo gdje god su mogli, na najsvirepije načine. Rahmet duši i vječiti spokoj svim nedužnim žrtvama agresije na BiH
Bacajte vi 200 ruža, a vojsku nemamo. Doveli smo sebe u stanje da se nalazimo kao i 1992 dok se drugi naoružavaju.
Raspadali se dabogda pa i oni sto sute a nista"nisu" uradili....
I onda kaze Enis Beslagic"medjusobno se ubijali"
Jos ih nije stid reci: "Nije bilo, mi znamo". Fuj sa kim mi živimo!
Gdje je sada Schmit da se onako dere na one koji su počinili ovaj zločin.Niko od naših novinara se nije sjetio da ga prozove.
I kaže Enis Bešlagić mi se međusobno ubijali. E moj Enise, drži se svojih uloga u serijama Sulje i Muje mani se komentarisanja ratnih dešavanja, nije to za tebe. Trebao si doci na Koricanske stijene i to javno reci pred porodicama zrtava, pa bi vidio reakciju.
Ti isti sto su sudjelovali u tim zlocinima i dalje su tu gdje su i bili prije i opet ce uraditi isto kada bude trebalo .
zamisli tih komsija, nikad vise
Zato se moramo često prebrojavati.
Ovo koa i svaki drugi zlocin je poziv na osvetu.Zlocin bez kazne ..nagradjen.Sljedbnici politike zlocina velicaju zlocin i zlocince..Negiraju Genocid zlocin protiv covjecnosti.Ne postivaju medjunarodne presude.Jos ako dodamo da se medjuanrodna zajedinica pravi luda.." Neutralna"
Baš na ovom portalu sam komentirao na stotine tekstova o zločinima. I šta više čovjek da kaže. Ono zbog čega sam tužan jeste stotine mladih i starijih ljudi koji stave negativan glas...to manje više, ali tužno je što oni i dan danas podržavaju te monstrume. A mi živimo sa njima, dijelimo i dobro i zlo. Nema u njima pokajanja ili bar nekog stida i sramote....da vidimo koliko njih ce biti za zločine, konkretno za 224 ubijena Bošnjaka i Hrvata na Koricanskim stijenama.
Dukađinijev zakon je zakon.
sta reci??tuga do bola
Ukinuti RS jer je nastala na zločinima
Nikad ne smijemo zaboraviti bošnjačke žrtve!El-Fatiha!
Samo bošnjačke? Pročitaj još jednom tekst graDŽanine!
spc i dan danas peva.
Sjeme im se zatrlo.