Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpatizere lopovske SDA izbacite već jednom iz stranke!
haha postoji izvjesna mogućnost da vlast u TK SDP napravi sa NS, DF, SzBiH, i SBB, a na pregovorima ljudima pokušali podvalit da SBB ima 9 mandata (inače osvojiše 2 + 7 PDA-ovih s kojima su se "spišali u tikvu")
Dovidjenja Crvenbegu, dovidjenja Lazoviću! Nek ste otišli sa sjednice. Stare prdonje bi da smjene mlade SDP-ovce i naprave od SDP-a SDA čenifu!
Bambusi Čengic ,Srna , Mašić , Žuljevic u prvim redovima a jedan Miro Lazić na začelju takvo nam je sve u drzavi
Stvarno se kilave sa odlukama, toliki nemar ka stvarnosti u kojoj građani žive, svojstven svim strankama i partijama. Kao paralelni svijet u kojem su sami sebi dovoljni, a jedina dodirna tačka sa nama je budžet koji mi punimo, a oni prazne.
Konačno kreče obračun sa sda jer sve do sad to je bila šarena laža jer su čitavo vrijeme oni igrali unutar sdp.
KRALJEVI. KRALJEVI. BEZ FAŠIZMA, imate moju potporu u TK i KS.
Nije njima trebao Zlatko da im to kaže, sami su trebali dati ostavke nakon izbora. Rezultati izborni Bh bloka, nisu rezultati SDP-a kojim se oni rukovode i pokušavaju svoju snagu pokazati.
Hoce Zlaja povratak jer mu ocito to fali.
Jedini realan i normalan clan partije se iskljucuje..pa jaci je Damir od svih ovih uhljeba, pogotovo ovaj Nermin..pa to je klasicna spodoba nesposobna. Damir Niksic treba biti na celu tih ostataka SDP-a, jeb.ao vam busuladzic majke.
zivio bh blok
Veca kriza u SDP-u nego u Federaciji haha
Prkn'o Zlaja, ne može ni picopevcu primirisat više. S Bakirom se druži, eto šta je.
bulevar lizes li sdp ovske crvene cmarove za 10 km hahahahaha
💚💚💚SDA💚💚💚