Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok oni traze rjesenje ode ja trazit azil za kosovo :D
dok oni traze rjesenje u briselu, penzioneri traze dorucak u kontejneru... samo sabura... nemoj se sikirati ES A DEE
Kosovo bre, balkanska shvica ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bakire, ti si pokazao ko si i sto si, lopov, izdajica, jer se zna da si ti i tvoj kolega Covic crtali kartu koja bi dijelila Federaciju na dva dijela. Ono sto radis je izdaja, bolje receno druga izdaja Hercegovackog naroda, jer Covic tezi za stvaranju treceg entiteta, da, da, onog entiteta koji nije mogao da dobije puskom. Tvojim potpisom i vasim prijedlodom bi stvorio onu paradrzavu Herceg Bosnu, onu tvorevinu koja je bila vec jednom nastala na mukama nehrvatskog naroda, mucenjem, silovanjem, progonima nehrvatskog stanovnistva, unistavanjem BH kulture, nacionalnih spomenika. Nevjerovatno je da si na to spreman. SDA je vec jednom izdala ovaj narod i Hercegovinu, pa zelite opet! Sramota Bakire na sta si sve spreman, tebe ne interesuje ni drzava ni narod, tebe interesuje samo novac i fotelja!
BAKIRE , JEB-O TE ALIJA U DUPE
pOCRKALI DABOGDA . SKUPA S UŽOM I ŠIROM FAMILIJOM , MAMU VAM JEB.M
a bakir bi na to samo jednu stvar da doda,samo nek je zdravlja bice sve ako bog da....imsala
ima li ista da nije propalo u toj BIH zbog nesposobnih politicara
nisu propali oni heheheheh nisu propale sve vase siptarske pekare i cevabdzinice i na tome im hvala ;)
hehehe evo jos jedan balavac,ada volim sto ima vakih' da vas unistavaju nego sve,umrite crkotine,svaki dan samo nesto kukate ko zene,polagano lipsavate ko zivi lesevi,propada vam sve,uzgred hvala za onih 45 milioncica koji dodjose na Nezavisno Kosovo,jel ti zao bubrega srPine,ha balija ha cetnik isto
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
jeb-O im sejdic i finci svu familiju.de nas jos podijelite,nismo vec dovoljno podijeljeni
Daaaaanica Thraaaaall mmmmmm!! :$
Dabogda vam zene rodile trudne kcerke! A ti Bake popusi vacijelim bosnjacima po istihanluku onako, mamu ti *** kriminalnu, dovoljno je samo da covjek vidi jednu od tovjih vila da zna koliko si ti govno mafijasko! pU!
U ovoj državi je sve zabetonirano, ne znam što i ovaj problem ne bi tako sredili. Članove Predsjedništva treba izabrati doživotno, SDA i HDZ kao jedini predstavnici naroda trebaju postaviti po jednog. Ubaciti i četvrtog člana po principu da se Sejdić i Finci rotiraju svake 4 godine. Razumno bi bilo da se izaberu što mlađi članovi da bi se sljedeći izbor prolongirao za duži vremenski period. SDP-u dati mogućnost da izaberu doživotnog direktora GRAS-a , to mjesto odavno žele. 47 miliona eura od EU uplatiti na račun GRAS-a, a "napuštene" pse izdresirati da rade kao revizori. Time bi u novu 2014 ušli bez 3 glavna problema koji ne silaze sa naslovnica svih portala.
prodajem rakiju i pekmez od africke sljive
Kako vodite BiH i ovdje su ginuli uzalud nikakvog napretka. Bolje bilo dok se ratovalo.Da takvi kao ti i Bakir kazete strpljivo a od prestanka ratnih dejstava proslo 18 osamnaest godina i poboljsanja nigdje. Strpljivo ili sabur a narod svaki dan gladniji i jadniji. Imate vi pa vas zaboli k.... za narodom.
STO IM JEDNOM MOZAK NE PROPADNE,MAMU IM NJIHOVU !!!
Čuo sam da vam se ohladio ručak, pa da nezakasnite na večeru, odgodite to za drugi dan. OHLADI SE MESO....
EU je nametnula "Sejdića i Fincija" a na mala vrata dozvolila uvlačenje hrvatskog pitanja, koje je sada postalo prioritet. Očigledno da i oni favorizuju nacioinalni ispred građanskog koncepta. To sada postaje NERJEŠIV problem. Naši političari nisu dobri ali za ovaj "Gordijev čvor" sama Evropa snosi ogromnu krivicu. Posledice mogu biti katastrofalne ukoliko se ovo pitanje ne "zamrzne" a sve snage okrenu u jačanju ekonomije i smanjivanja nezaposlenosti.
jao Federacijo jeste nesposobni. I kasnije recite da Republika Srpska koci
Opet crveni kmeri i sćepići dolaze do izražaja. Samo pogledaj komentare, sve isti šablon, pa možda i jedna osoba sa više nickova... Koliko dobijate po komentaru da se i mi prijavimo? Znamo i mi biti jaki na tastaturi :). Pa ebote dok je SDA harala KS ja sam imao topli obrok 15KM, a poslije 2010. god. do sada spade na 8KM, još i plate pođoše kasniti, čitavih 20 dana ::: SAMO U ZADNJE TRI GODINE ::: Da Bog da se zacrvenili na iranskom trgu.