Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MARŠ SVI OD REDA!
Teže je našeg državnog službenika natjerat da ne radi nego ribu u vodu.
teže je lakše :)
Tako se radi kad ne postoji sankcija
Dajte državu hrabrima a vi kukavice marš u p...m...
Ako kažem da su stoka, vredjam stoku. Ostaje da su fašisti.
A da trazimo neki zakon koji bi im omogucio telecommuting? Ljepo sjede kuci na WC solji i ucestvuju u donosenju zakona i glasanju preko laptopa i tableta. Ionako im svima vec placamo nabavku istih iz budzeta. De da ih onda koriste za posao. http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Parlament-FBiH-platio-nepotrebne-ugovore-195911.html "Za rad klubova poslanika i delegata nabavljeno je 23 tablet uređaja i sedam laptopa, a klubovi su trošili i za reprezentaciju bez obrazloženja zašto je trošak nastao. Tablet uređaji za poslanike Predstavničkog doma biće namireni iz ovogodišnjeg budžeta." I onda im za sigurnost treba samo dobar firewall i antivirus. Nema sta da se brinu za licnu sigurnost. Osim ako ne smotaju pare za iPad sebi u dzep a uzmu nekog kineza koji se onda zapali i eksplodira. Mozemo im onda ljepo smanjiti i vozni park. Sta ce im kad mogu sve od kuce?
I JEL IH MOŽE IKO KAZNIT JEBO GA DAN I SARAJEVO I BIH I RS I SVE MOGUCE GA JEBALO. I ONDA SE ONI PITAJU ZA NEKI ZAKON BOŽE DRAGI POMOZI OVOM NAPAĆENOM NARODU
Nema Kolegija - nema plate
Volio bi da ga neko presretne nekog od ovih glavonja pa da ga se isprati do Parlamenta da "radi".
Sad me samo zanima ko kontrolise finansije tj. ko njima "pusta" plate. Ako je kakav patriota sve bi to trebao "zaustaviti" pa da vidimo da li ce raditi. SDA, SDP, i SBB imaju politiku u 5 deka (sto Dodik tacno konstatuje) ali imaju i veliki broj dzabalebarosa i onih sto su se obogatili zahvaljujuci politici. Moj savjet im je bio da sjedno sa hrvatskim politicarima i dogovore uspostavu "trece" regije ili entiteta kako god i da se ukinu Kantoni i hiljade parazita na drzavnoj sisi da idu traziti pravi posao. Sa srpskim politicarima naci interesnu tacku (ekonomiju) i samo to furati, a svako svoje da vodi i odlucuje. Jedino tako cemo ici naprijed. I jos nesto, najvise bi volio da je Bosna zemlja regija, multikulturalnosti, prihvacanja i njegovanja razlika i sva ta sran.a, ali nije i valja nam zivjeti dalje. Zato daj da sredimo ovo malo Bosne sto mozemo a sa razvojem privrede mozda se ohlade glave i u manjem BH entitetu!
Treba im svima podjelit otkaze pa neka se hvataju krampe i lopate iii neka se prijave na biro...
nek mi ovi kvazi politicari objasne ovo: kako jedan zeljko komsic normalno sa porodicom seta po gradu, ispija kafe u titi bez zastite ili sa jedva primjetnom zastitom a ovi se boje doci na posao uz zastitu 3 mupa i cega li sve ne??? sta to govori o njima samim??? ma treba im krenuti po mahalama gdje stanuju, razbijati sve pred sobom, pa malo degenciti njihove clanove porodice pa da vidimo dokle ce oni ovako! sve lafo fino, mirno demokratski, a oni nama ovako hinjski - fasisticki!!! AJMO IH RUŠIT!!!
Gonite se vi svi u 3PM!
Cijela drzava u rasulu, kriminal na sve strane, sasvim normalno je da se desi pucnjava usred grada i to nije opasno, a malo raja protestovala i odmah su od toga napravili toliku pricu, vecu od Tunisa, Libije i Egipta zajedno. Nevjerovatni ste majke mi.
Ja sam samo za da se prestanu majorizirati Hrvati mi Hrvati nemozemo vise ovako nama je tesko ovako vise trpiti nepravdu da nam Bosnjaci biraju predstavnika kao sto su nam Komsica izabrali dok se god ne budu priznavali Hrvati kao konstutivan legitiman narod u ovoj drzavi nema napredka zato neka je ovako
Daj nam spisak poimenicno da to rijesimo...
Da Bog da završili svi u gvantanamu.