Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi bilo dobro da neko od onih piramidiotskih novinara iz Visokog opet pobrka Jasmina Imamovića i Envera Imamovića kao prije par godina kad su gradonačelnika Tuzle napali kao E. Imamovića zbog toga što promovira Tuzlu samo da napakosti Visokom! A samo čekam nekog Patriotu da se zaleti s pričom kako ništa od toga ne bi bilo da nije Semir prvi počeo. Najbolji komentar koji je neko dao na tu temu jest onaj: \"Ni Jadransko more ne bi bilo slano da Semir lično nije sipao so u njega.\" Bravo bh. arheolozi, samo naprijed!
Tuzla nam spašava obraz pred svijetom, bravo!
Ideja je super. Bravo Tuzla po ko zna koji put
Super stvar! Mi imamo tako bogatu proslost, a tako malo znamo o njoj ustvari... Svaka cast Imamovicu - pravi covjek, na pravom mjestu.
Svaka cast, odlicna mu je ideja. Grci su to uradili sa Atenom, vrijeme da i mi pocnemo sa svojim arheoloskim blazima... nije da ih nemamo.