Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE MOGU DA VJERUJEM DA SE ŠALTERSKA SLUŽBENICA SMIJE
Meni se to dogodilo jednom, isto sam se ibretio.
Pa ipak je to Centar. Dugogodišnja vladavina SDP-a u ovoj općini je dala željene plodove.
Ma mozete ga sad pozlatit,kocka je bacena a plamen je zapaljen!!!
stani ko koga jeeeebe ovdje to je u tuzli pricano jos prije godinu dana. samo sto te dodje isti klinac. odes da predas za neki papir moras dat orginal nece kopije. i onda dodjes vadis opet kad ti treba platis petaka.
S tim da se novi rodni list od danas ne mora vaditi svakih 6 mjeseci vec samo svaka 3 mjeseca! :Lud zbunjenog: Jel zna ko zasto rodni list ne moze biti stariji od 6 mjeseci?
Pa zar ovaj Kurteš nije uhapšen nakon što je pijan napravio saobraćajni udes, a zatim pobjegao sa mjesta nezgode?
Lagumdzija je sve rekao. Nisu bile potrebne rijeci.
Ma sta "SVAKA CAST", ovo je trebalo daaavno da se desi, to im je posao za koji su debelo placeni! Kako ih nije stid na ulicu izac', na dusi nose jedan nevini zivot! I oni i svi mi koji iz godine u godinu biramo iste kriminalce da nam vode drzavu... Mislim, vode je - al' u propast.
Konačno nešto da se dogovori i na nivou Federacije BiH, različito od Republike Srpske.
Vidi govana jest nasmijano,kako kod nas nema Sirijski kamikaza da udje da ovo poroka sve
Mozete primjetiti da su se Lagumdzija i Radoncic prepali novonastale situacije i da izlaze u medijima kao "pozitivci". Zlaji je bitno da se SDP-ovci slikaju s bebama u opstini a Fahro nam u svojim vlastitim medijima garantuje da nas niko ne smije dirati.Evo vidimo hice da izadje iz sestorke.jer ga strah...da bije bilo ovo sto je bilo i dalje bi s sestorkom krao pare
A Bakir nas poziva da sjedimo kod kuce, sutimo i trpimo!
Bas lijepa vijest. Neka ba nesto funkcionise.
Sta radi ova kineskinja medju nasom djecom? Stop dosljama iz Azije!!!!!
Njena majka je bosanka. Prestani se tako ponasati.
konačno, ovo je lijepa vijest
svaka čast, samo naprijed
...dragi zlaya...ti bi "kuma" pogledom ubio :))
interesantno... na rodnom listu u opaskama pise s kim si zakljucio brak... kako rodni list moze imati neogranicen rok trajanja kada na njemu ima podatak koji je promjenjiva kategorija...