Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U tom kontekstu kazao je da je frapantan podatak da u jednoj školskoj godini nije upisan nijedan đak u osnovnu školu iz 28 sela koja se nalaze u sastavu općine Livno." Je li ovo moguće?
"U zemlji Bosni i metla moRe pući ko top!"
@WilliamCostigan ne samo u Livnu
Jedna knjiga za mog Bakija!
Ovo bi, na radost svih nas trebala bit knjiga za gradjane, pravo naucno stivo koje ce nas natjerati da se osvijestimo. Medjutim, ona to nikada nece biti. Upravo zato sto imamo Klix, Dnevni avaz, Oslobodjenje, i druge slicne medije, zatrovani smo mrznjom jedni prema drugima, a ideale pronalazimo u pogresnim licnostima. Svako dobro Bosno i Hercegovino!
Svi mi dobro znamo gdje i kako zivimo. Svi mi hocemo i zelimo da zivimo bolje. Svi mi znamo i zasto ne mozemo da zivimo bolje. Nama nisu potrebne knjige o tome, nama su potrebne promjene i bolji zivot.
Slavo Kukić predstavnik Hrvata sarajevskoj publici. Nekada je bio i Mile Lasić zajedno sa njim ali kako Mile malo okrenu ploću i ne mantra sarajevsku politiku, nigdje ga više u sarajevskim medima. Jadni li ste.
Ovog Kukica prebise u Mostaru, na radnom mjestu, na fakultetu i nikom nista. I to bas kad se kandidovao za clana Predsjednistva kao protukandidat Covicu. I odusta Kukic od kandidature.
@politika.je Znam, Kukicu, sve znam. Mafija je to!
svaka cast, veona realno viđenje ovoga što mnogi nece da vide, a kada nas strefi da ne bude kasno!
stvarno je lijepo gledati kako nakon 20 godina ova vlast, koja još uvijek vodi rat, nestaje sa scene, kako ćemo mi mladi koji su bili djeca u ratu prodisati od nacionalizma, te se okrenuti svojoj djeci i budućnosti, okrenuti se prema tome da pravimo uređenu državu, kao njemačku, švedsku, ljudi nas zovu prema sebi, samo skinite kriminalce i lopove sa vlasti
Prave BH mladi i Njemačku i Švedsku. i Austriju i Kanadu i US i UK... Samo BH ne prave...niti će praviti kad nisu tu. Ovo će za 20g biti "nebranjena zona" za migrante, azilante i izbjeglice....
i ova vlast je počela da pada, narod je shvatio kako ih se laže, a akademici, ovaj građanski blok koji se pravi, te politika Evropske Unije je počela da nas usisava u EU gdje je veći standard i gdje se poštuju ljudska prava, mada moramo još raditi na tome, samo ovima koji su nas vodili 20 godina dati OTKAZ
Super, treba nam knjiga cita narod nema sta!
Ja, i?
@lijepi huso ! Ne znam slaže li mi se s ćilimom. Moram dizajnera konsultovat :)
Slavo Kukić=LJUDINA
iztbegovic je moj precjenik i glavom u zid za njega živjela sda
Vodi ga kući
Stara je to neman moj Slavo ! I velika mi jaka ! PAzi Da te ne pregrize za doručak ! http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2017/01/3c2e78db00000578-0-image-a-1_1484594184737.jpg
Ne brinite!Imace i Bosnje svoju drzavu,samo za sebe,pa makar i pola Bosne,bice !
Pa da vam se da i cjela drzava ,nebi je dugo zadrzali sudeci prema vasoj DOKAZANOJ SPOSOBNOSTI svih ovih godina.
neki pišu spomenare dok drugi nemogu kupiti ni hljeba da jedu
Za olovku i papir se uvjek moze priustiti.Kamo srece da se knjige citaju,mozda bi si hljeba i priustili. Al ajde ,bitno se nacionalizmom hraniti hljeba i ne mora da bude.
DObar naslov , Slavo još bolji ko čovjek ! Samo zamjerka što nije promociju održao u kacigi. Dođe neki zaljubljenik u Dragana Čovića sa knjigovm i kaže autogram , Slavo za olovku a ljubitelj za BEZBOL VASPITNU PALICU kao argument za repliku na uvrede nacionalizma ! Tako je bilo za izbore, tako će biti ubuduće !
eto došla vam je i SDA na promociju oni se prave da nisu nacionalisti.