Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce izbori uhljebi. Hadzikadic. #MH2018
"Da svi narodi budu zadovoljni"...a da ti prigrabiš 40% rukovodnih pozicija u svim institucijama u BiH za pripadnike naroda kojeg po popisu ima 14%..i da i pored toga ponavljaš mantru o ugroženosti Hrvatskog naroda..naravno ova razlika u višku pozicija koje ti ne pripadaju perfidno si preuzeo od papaka koji predstavljaju najbrojni narod u državi..naravno na štetu tod istog naroda...licemjeru
Cestitam na knjizi. Usput se pitam ko je autor iste? Ako je autor u istinu Dragan Covic, pitam se kada jue radio na istoj. Da li je trosio svoje slobodno vrijeme ili je to radio u radno vrijeme i na taj nacin dodatno opterecavao budzet? Ako je Covic pisao knjigu sta je sve uradjeno u proteklih petnaest godina, to upucuje da je on u stvari bio zapisnicar koji je svoje biljeske stavio u jednu knjigu.
Hrvati jedino zele BiH u Europi,turci i rusi ne!
recenzija "knjige" naime unutar mračnih korica, još mračnije "knjige" nalaze se ₩sabrana "djela" njakanja hercegocačkog kenjca. u kojima se isti samopromoviše i to na teme: -kako sam bio potrčko u SOKOL-u -kako mi je rat, postao brat -upravljanje koncentracionim logorom -neoporezovane kladionice
-kako sam napravio vilu u Barama od penzije ćaće rudara -kako preći sa čirilice na latinicu -ROĐENI do groba -majorizirani -pokušaj trećeg -papa u fordu ja u audiju -samo su škutori bitni, ostali katolici u BiH ... koji ostali ?
Ma kakva njegova knjiga nek vrne opljackano i nek mu daju sarenu pidzamu i adio
Zato je gospon Čović išao često u BL da mu frend Dodo pomogne oko knjige a ne da pravi treći entitet pa što nereče da se klixovci neubijaju komentarima.
Kako je nastao UDRUŽENI ZLOCINACKI PODUHVAT na celu sa HDZ-om
Hoćel bit još koja nova vila .
Predizborni "eseji" "akademika" Dragana. Hajde, bolje i to nego predizborni ping pong ostalih.
Istorijiski momenat, konj napisao knjigu, sala mal, konji su nepismeni...
Ej moj Ugo
nobelova nagrada ! za prvo govedo u svijetu koje je pokusalo da pise
ha-ha-ha-ha uuuhhhhhhhhh pa opet ha-ha-ha-ha
Pošmrkane crteee