Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Srebrenica a survivor's story" bi trebao da dobije svaki osnovac u Srbiji i u RS-u!
أشهد أن لا إله إلاَّ لله ، وأشهد أن محمد رسول الله Ešheddu en la illahe ilallah we ešheddu enne Muhammeden abd'uhu we resuluhu.
@trojke jeste alija brojao dolare u jasenovcu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Da se nikada ne zaboravi! Neka cijeli svijet zna da su dosli neljudi i pobili osam hiljada nevinih ljudi. I to samo zbog drugacije nacije i vjere.
أشهد أن لا إله إلاَّ لله ، وأشهد أن محمد رسول الله Ešheddu en la illahe ilallah we ešheddu enne Muhammeden abd'uhu we resuluhu.
Opce je poznato da pocinitelji zlocina poricu zlocin. Jel sad znate zasto ceo svet mrzi srbe :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bojkot proizvoda iz Srbije!!!
Ovom Admiru svaka čast, momak crta fenomenalno, ali ovaj Karić je idiot svjetske klase, propali novinarčić, "reper" i tračara koja piskara nekakve članke po internetu i izmišlja tračeve samo da bi imao čitanost. Što se tiče stripa, Admirovo djelo 100% , ovaj Karić po običaju se ušlepo u projekat samo da bi se pojavilo njegovo ime na potpisu. Iz Tuzle sam pa poznajem obojicu vrlo dobro, kamo sreće da se Admir odmako od idiota jer će ga ovaj izradit kad-tad.
Srbi su vazda bili prvaci u negiranju cinjenica. Izgubili Kosovo, izgubili Krajinu, izgubili Crnu Goru, a Boga mi nisu ni Bosnu dobili. Arkana im ubise Srbi, njihovi sopstveni ljudi. Dzindzica takodje. Isporucise Milosevica, Karadzica, Mladica i onog uhljupa sa govornom manom. Republika Konjska zasnovana na krvlju i zrtvama neduznih civila. Razuman mozak bi ili poludio, ili bi poceo da negira stvarnost. Eto vam dijagnoze.
ovo je bolesno
Ako ima dijelova gdje se spominje kako je Alija prodao Srebrenicu, a Naser izdao i pobjegao, onda ću da kupim 10 primjeraka.
Atomac... Prodano je, zna se sve. Cijeli rat je prodan. Sve je odrađeno sa nekom namjerom... U Srebrenici je bio zločin, a ne genocid. Genocid su Turci napravili nad Jermenima prije 100 godina.
koliko samo moras biti morbidan da o tako necemu napravis strip.Cudi me samo da ne pocnu i slicice izdavat
Bravo momci.
Bravo Stikiiii!!!
Ne postoji čovjek u Evropi a i šire možda tamo gdje nema radio ili tv a da nije čuo da su Srbi počinili genocid nad Bošnjacima u BiH, i osim njih samih i pomagača Rusa ne svih jer i normalni rusi osuđuju zločin počinjen u Srebrenici. To što se oni brane sa pričom prodao ili izdao to oni sami sebe tješe i lažu što im je u krvi. Kada hiljade Srebreničana priča o genocidu i javi se jedan koji priča priču koju su se mu Srbi skuhali onda se ko muhe(srbi )na govna okupe oko njega
E seljačino ja živim i radim u Njemačkoj i ti ćeš da mi kažeš ko ima pojma a ko nema idi "bre"lovi ribu to je za tebe ostavi se ti komentara i živi u svojoj laži da su svi muslimani teroristi, jer ako mi kažemo da su svi Srbi genocidni i jedina nacija na Balkanu kojoj nije ovdje mjesto nego na karpatima jer je to jedina istina vi ste rak u Evropi kojeg treba otkloniti
I još nešto da ti kažem da više ima onih koji se izjašnjavaju kao muslimani u Evropi nego vlaha zajedno,a ovdje gdje ja živim više poštuju muslimana nego bilo koga druge vjere ima i džamija Bošnjački kulturni centar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
al bez zaje*ancije svako moze otici dole i mezarje je otvorenog tipa... sve sami vojnici izginuli... pa sta sad kao ni njih nismo smjeli ubijati... ja izvolite srpski vojnice ja necu pucati u vas slobodno vi mene ubijete... :D kako su glupi ovi srbi, cast izuzecima
Kako doci do stripa na engleskom ?
A bio sam u Bratuncu na tom srpskom mezarju, pomolio se i usao unutra. Znaci sve sto je poginulo od 1992 do 1996 je tu, od vojske do civila, ovih drugih je oko pedesetak od TIH 3200... i da se razumijemo, sada je 3200 ali taj broj ce se povecavati kako se zrtve budu pronalazile, jer kao sto kaze Dodik, jos ima majki koje tragaju za svojom nerodjenom djecom :D UMRO SAM ZNACI OD SMJEHA :D koji konj krv mu je*em i sjeme
Ja sam danas sluso Vulina i Dodika na skupu u Bratuncu, krv ti je*em koji nepismen svjet, pa to ne zna dvije recenice sastavit. Onaj glupko traktorista je 36 puta ponovio rijec KONTINUITET ko ona Vendi kad nauci novu rijec sa Vukajlije :D znaci plako sam danas od smjeha, je*o nadrealiste :D
KLIX DEBILI ZAPOSLITE KOJEG ADMINISTRATORA DA SANKCIONISE NA VRIJEME MRZNJU NA KOMENTARIMA ILI CETE DOBITI TUZBU OD MENE.
NIKC PO IMENU DRAZA SE SPRDA SA ZRTVAMA GEONOCIDA U SREBRENICI GDJE SAM JA IZGUBIO NEKOGA DOVOLJAN RAZLOG U DOBROG ADVOKATA DA IH TUZIM ??
Ide i na FACE TV turska serija o četničkim zločinima... https://www.youtube.com/watch?v=0AunsyABmyU
Nema veze s Turcima. Priča je o onome što se dešavalo u BiH.
Da li je uvertira ove serije ubistvo muslimanskog svata u Sarajevu na Bascarsiji???