BiH
0

Promocija turističkog letka MUP-a KS na Holiday Marketu

Klix.ba
Posjetitelji su i u ponedjeljak, 23. decembra, uživali u bogatom programu trećeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Mališani su tokom cijelog dana uživali u Argeta Junior Play House igraoni, dok su se nešto stariji posjetitelji zabavljali uz band Black Sheep na Happy :))) Stage bini. U Sarajevsko pivo Holiday Pubu su nastupili Blavorsi, s početkom u 21 sat.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrsan sadržaj za posjetitelje svih uzrasta.

Domaćin Argeta Junior Play House igraone, Patak Junior, od samog jutra će dočekivati mališane za buđenje uz igru, a kasnije će se dječica moći zabavljati uz bogati zabavni program. Na Happy :))) Stage bini će u 14 sati nastupiti DJ Mark, a prisutne će od 20 sati na istom mjestu zabavljati mlada pjevačica Naida Čatić i predstaviti svoj novi singl.

Sarajevsko pivo Holiday Pub će ponovo biti centar dobre zabave u 21 sat, kada će nastupiti Sarajevski tamburaši i pobrinuti se da atmosfera bude maksimalno zagrijana.

U 12 sati će na posebnom štandu biti promoviran turistički letak Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo – P.S. Stari Grad. Letak sadrži osnovne upute i savjete turistima, koji se tiču bezbjednog i ugodnog boravka u našem gradu, kao i kontakt telefone svih policijski uprava u slučaju nužde.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.