magazin
0

Mnoštvo zabave na Coca-Cola Holiday Marketu

Klix.ba
Posjetitelji su u nedjelju, 22. decembra, uživali u još jednom danu ispunjenom raznovrsnim aktivnostima na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu.

Domaćina Argeta Junior Play House igraone, Patka Juniora, posjetio je prijatelj Lino koji je zabavljao sarajevske mališane tokom cijelog dana. Stariji posjetitelji su se u Sarajevsko pivo Holiday Pubu grijali uz Milford čajeve, te družili sa članovima Jevrejske opštine Sarajevo koji su na Marketu imali zabavu u povodu praznika Hannukkah.

Na otvorenoj Happy :))) Stage bini je u 14 sati nastupio DJ Farell, a miksetu je od 20 sati preuzeo DJ Keon, dok je vrhunac večeri bio nastup Gonzo banda sa početkom u 21 sat u Sarajevsko pivo Holiday Pub-u.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrsan sadržaj za posjetitelje svih uzrasta.

Djeca mogu tokom čitavog dana sudjelovati u bogatom zabavno-edukativnom programu Argeta Junior Play House igraone. Na otvorenoj Happy :))) Stage bini će u 20 sati nastupiti rock'n'roll band Black Sheep, dok će od 21 sat u prisutni uživati u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu uz Blavorse i pića iz ponude Badel 1862.

Izlagači svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.