magazin
0

Sarajevski tamburaši u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Izlagači trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa nude bogatu ponudu svojih proizvoda svakog dana od 10 do 22 sata. Posjetitelji pored sajamskog dijela mogu uživati u raznovrsnom zabavnom programu.

U ponedjeljak, 6. januara, djeca su provela dan ispunjen radošću, igrom i učenjem u Dječijem parku na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu. Plesna skupina Street Feet Academy je svojim koreografijama oduševila prisutne na bini Happy :))) Stage. Posjetioce Sarajevsko pivo Holiday Puba su zabavljali Blavorsi, a koncert je počeo u 21 sat.

Danas, 7. januara, na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu bit će obilježen pravoslavni Božić. Mališani će uživati u druženju s Patkom Juniorom u Argeta Junior Play House igraoni, gledati Disney filmove, sudjelovati u raznovrsnim radionicama, učiti njemački jezik i slušati najljepše bajke. DJ Farell će zabavljati posjetioce od 20 sati na bini Happy :))) Stage, a Božić će biti obilježen i u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupom Sarajevskih tamburaša u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želi sretan Božić.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.