Muzika
1

Sarajevski tamburaši u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U ponedjeljak 16. decembra posjetioci su mogli uživati u raznovrsnom sadržaju trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Mališani su se od jutarnjih sati zabavljali uz prigodan program u Argeta Junior Play House igraonici, a mlada pjevačica Samra Đozić je svojim nastupom na Happy :))) Stage bini oduševila prisutne. Od 21 sat je publiku u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu zabavljala grupa Blavors.

Posjetitelje svih uzrasta i danas čeka bogat sadržaj na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu.

Djeca će se u Argeta Junior Play House igraoni ponovo moći razbuditi uz domaćina Patka Juniora, gledati Disney filmove, slušati najljepše bajke, te uživati u mnogobrojnim radionicama i društvenim igrama. Posjetitelje će na Happy :))) Stage bini od 20 sati zabavljati učenici Aka_demije Pink Panter.

Sarajevsko pivo Holiday Pub zagrijat će zvuci Sarajevskih tamburaša, s početkom u 21 sat.

Izlagači trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa će svoje proizvode nuditi posjetiteljima od 10 do 22 sata.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.