magazin
0

Sarajevo Jazz Guerilla ft. Aida u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Jučer, 7. januara, na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu obilježen je pravoslavni Božić, a posjetitelji su tokom čitavog dana uživali u raznovrsnim aktivnostima i bogatom zabavnom programu.

Mališani su se od samog jutra zabavljali u Argeta Junior Play House igraoni, gdje ih je ugostio domaćin - Patak Junior. Na otvorenoj bini Happy :))) Stage u 20 sati je nastupio DJ Farell, a Sarajevski tamburaši su zabavljali prisutne u Sarajevsko pivo Holiday Pubu.

Posjetitelji svih uzrasta će i danas imati priliku sudjelovati u bogatim sadržajima trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Najmlađe očekuje dan ispunjen radošću u Argeta Junior Play House igraoni, slikanje s Djeda Mrazom u Coca Cola kućici, te vožnja na mašinama postavljenim u sklopu zabavnog parka. DJ Marla Felis zabavljat će prisutne na Happy :))) Stage bini od 20 sati, a živo će biti i u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, gdje će nastupiti Sarajevo Jazz Guerila ft. Aida. Izlagači će svoje proizvode nuditi posjetiteljima od 10 do 22 sata.

Podjećamo da se posjetitelji u Sarajevsko pivo Holiday Pubu mogu osvježiti uz Vispak kafu, Milford čajeve, vina iz Obiteljskog podruma Marijanović, te pića iz ponude Badel 1862.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.