{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Undergrounderi u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

9.1.2014. u 12:43
0
1
Undergrounderi u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
0
Undergrounderi u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
Coca Cola Sarajevo Holiday Market, koji će na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović biti postavljen do 14. januara, u proteklih mjesec dana je bogatim sadržajima upotpunio prazničnu atmosferu glavnog grada.
Tako su i jučer, 8. januara, održane brojne aktivnosti koje je posjetilo mnoštvo posjetitelja. Argeta Junior Play House igraona ponovo je bila centar zabave za najmlađe posjetitelje, a predvodio ju je domaćin Patak Junior. DJ Marla Felis nastupila je na bini Happy :))) Stage i svojim miksevima oduševila prisutne. Sarajevo Jazz Guerilla i Aida nastupili su u prepunom Sarajevsko pivo Holiday Pubu.

Treći Coca Cola Sarajevo Holiday Market će i u narednim danima uveseljavati posjetioce svojim zabavnim programom.

Zabava za mališane će se nastaviti i u četvrtak, 8. januara, u sklopu aktivnosti Dječijeg parka. Djeca će imati priliku sudjelovati u zabavno-edukativnim radionicama Argeta Junior Play House igraone i slikati se s Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici. Mlada pjevačica Lejla Čaušević nastupit će na bini Happy :))) Stage u 20 sati i prisutnima pokazati svoje pjevačko umijeće. Sarajevsko pivo Holiday Pub zagrijat će Undergrounderi, a provod počinje u 21 sat.

Posjetitelji se u Sarajevsko pivo Holiday Pubu na postavljenim LED ekranima mogu upoznati sa specijalnom Ambilight tehnologijom kompanije Philips.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: