Muzika
0

Ekopak radionica i DJ Keon na Happy :))) Stageu

Klix.ba
Coca Cola Sarajevo Holiday Market, koji će na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović biti postavljen do 14. januara, u proteklih mjesec dana je svojim sadržajima uveseljavao Sarajlije i turiste.

Mališani su jučer uživali u druženju s vršnjacima u Argeta Junior Play House igraoni, a od 20 sati ih je na Happy :))) Stageu zabavljao dječiji hor Basics. Sarajevsko pivo Holiday Pub je i ovog petka bio centar dobre zabave uz Gonzo band, a sav ostvareni prihod od sinoćnje večeri ići će u humanitarne svrhe. Posjetioci su također imali priliku dati svoj doprinos akciji u Bunaru želja.

Vikend će na trećem Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu biti obilježen mnoštvom zabavnih aktivnosti. Najmlađi će se u subotu, 11. januara, družiti s Barbie i Linom, te sudjelovati u raznim edukativnim radionicama. DJ Keon će u 20 sati svojim miksevima ponovo zagrijati Happy :))) Stage binu, a provod će se nastaviti u 21 sat u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz Sevdi Mustafa Band. Prije koncerta održat će se finalno izvlačenje dobitnika UniCredit Bank nagradne igre.

Posljednjih dana trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa bit će organizirani brojni popusti i akcije u kućicama izlagača.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.