Muzika
0

Na Holiday Marketu Sarajevo Jazz Guerilla i Damir Nikšić

Klix.ba
Posjetitelji su Badnju noć u Sarajevsko pivo Holiday Pubu proveli u izvrsnoj atmosferi sa odličnim Sarajevskim tamburašima koji su još jednom oduševili sve prisutne. Dječica su se družila sa Patkom Juniorom, slikali se sa Djeda Mrazom u Coca Cola kućici i uživali u raznovrsnim radionicama, a na Happy :))) Stage bini nastupio je band Black Sheep.

Božić će na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu biti proslavljen mnoštvom zanimljivih aktivnosti

Djeca će od od 10 do 22 sata moći uživati u raznovrsnom programu Argeta Junior Play House igraone. Roditelji u suvenirnici Marketa mogu kupiti poklone i predati ih Djeda Mrazu, koji će boraviti u svojoj kućici od 16 do 20 sati, da ih uruči njihovoj djeci. Mlada pjevačica Lejla Čaušević će svojim nastupom na Happy :))) Stage bini upotpuniti praznični ugođaj, a provod će se nastviti u Sarajevsko pivo Holiday Pubu uz Sarajevo Jazz Guerillu i Damira Nikšića.

Sarajevsko pivo Holiday Pub otvoren je svakog dana od 10 do 23 sata za sve posjetitelje trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, gdje se mogu odmoriti uz Vispak kafu, Milford čajeve ili čašicu pića iz ponude Badel 1862. U šatoru se nalazi i Philips kutak gdje će se moći upoznati s najnovijim ostvarenjima Ambilight tehnologije, a dostupan je i besplatan wireless internet.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.