Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nebi ZAVNOBIHa i Komunista,danas Bosna kao drzava nebi ni postojala.Ustaske(tu mislim i na zelene talibane,na pretke SDA) i cetnicke snage bi je podijelile izmedju sebe,pa bi danas na ovim prostorima imali veliku Srbiju,odnosno Hrvatsku.DAnas bi Tihic pristao na isto,samo eto da se "Bosnjama" da bar jedan mali dio Sarajeva sa okolinom,da mogu da pljackaju koliko im je volja.
Treba nam sto vise ovakvih djela da pokusamo sacuvati vrijednost ZAVNOBiH-a koje puca pod pritiskom ovih danasnjih silnih nacionalista koji bi da naprave plemena i torove da mogu da kontrolisu narod i kradu ga.Ne smijemo pustiti fasiste da preuzmu primat u bilo kojem segmentu drustvenog zivota.
Istorijska slika! Muslimanski srbin, i muslimanski hrvat, sjede jedan pored drugog....
Hocemo reformu da dan drzavnosti bude 29.08. kao pisani dokaz povelja Kulina bana kojim je uspostavljena drzavnost. MI KAO GRAĐANI IMAMO TU MOC U PRAVO
Može i 23.05 1746, kada ti je anadolski kozojebac skočio na prabaku i ona postala pranana
Kao sto vi trazite neku tvrtkovu drzavnost koja nije imala kontinuitet u dosadasnjoj istoriji isto tako i Italija moze traziti pravo Rimskog carstva u BIH.Da bi postojala drzavnost drzava mora imati neprekidan drzavni kontinuitet a ne preskok od skoro 600 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)