Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje ce se okretati??? :P
http://www.zdravodrustvo.org
Nema potrebe za frkom, iskustvo nas je naučilo da se kod nas projekat planira 6-7 godina, pa se onda nekih 15-ak godina odvaja jedna desetina donacije (jer drugih devet završi u \"administraciji\") i onda se gradi metar godišnje. Sve u svemu mi će mo biti duboko pod zemljom kada pruga iznad Miljacke bude imala relaciju od skenderije do drvenije.
A šta kad nestane struje? zovi vatrogasce?
eee ovo je dobra ideja posebno ljeti kad stanes u tramvaj pa smrdi ovaj smrdi ona u tom slucaju ce biti dobro koristiti ove tramvaje samo uzmes otvoris vrata i doticne kroz vrata na kupanje u smrdljivoj miljackoj ahhahhahah
Leteći predizborni tramvaj i to samo zadnja polovina ČKD letećeg tramvaja je već vidjena iznad brda Mojmilo. Tramvaj je letio iz pravca Remize prema Dobrinji IV. Vidioci: Sabrija Sirbubalo i njegova istoimena žena Sabrija Sirbubalo - A. Polje, B faza.
From Student \"mozete zamislit tu kombinaciju ljudskoj znoja i \"miljacke smrada\", jebo ti one Gas-komore u ausvicu pored toga...fujj...gluho bilo!!!\" Hahaha bas tako..fuj..koji pogled koja avantura From halid2 \"..ko bi reko cuda da se dese pa miljacka tramvaje odnese.... \" Hahaha sjetio si se
padne trola eto ti belaja
taj leteci tramvaj ce da bude 3081 god. al serijetske
pobjece nam sve patkice :(
pa naši ni ulicu ne znaju da asfaltiraju a ne da montiraju viseći tramvaj
Super ideja! Nadam se da će je naši čelnici prihvatiti!!!
ne shvataj to kao uvredu, shvati to kao rjesenje tvog problema sa depresijom ;)
Drugovi i drugarice, da li je neko od vas razmisljao sta ce biti u tom slucaju sa nasim organima, to jest sa nasim drugovima revizorima? Pa kako se oni iznilaziti i unilaziti iz tramveja u tramvej? Pa jedva su se navikli i na ovaj zemljani, a vi bi sad i vazdusni. Pa niko ne razmislja o revizorima u ovoj besjedi kao ugrozenoj vrsti. Sram vas bilo. Nigdje stanica, trafika, nigdje prodaje na stajalistima, nigdje potkosulja, pa svi cemo visiti ko ona stvar sta visi kod Denisa Imamovica, visuljka Semihe Borovac. (Izvinte me sta psujem, morao sam, prisiljen sam, kad zivim u gradu gdje se bazen otvori pa zatvori, a kad ce proradit - e, ne zna se!)
Ideja odlicna a ovi stari tramvaji se mogu iskoristist.Potrebno ih je samo zakaciti na postojece tockove a stolice poskidati i zavariti na krov.