Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMOJTE SE ZAVARAVATI... Ovo od para obveznih poreza se pravi PRILAZ I PARKING za Zorana Čeleketića inače vrsnog SDP-ovca i taldžije a ujedno i vlasnika ugostiteljskih objekata SEZAM. Rubni dijelovi Tuzle nemaju ni metar puta a u zadnjih 5 godina ovo je treći put kako se Zoranu prave parkinzi, sa LED rasvjetom, kamerama, prilazom i čime sve ne... Čime je to Zoran zadužio Tuzlu da mu se ovako "ugađa" osim što je član SDP-a i što izrabljuje radnike za 300 KM?
Zoka sezam, jel to onaj sto ga flek reketira sa 10 000 km mjesecno? Tako sam cuo od beriza iz tuzle, kad smo pili kafu na vracama
pa smjenite Zorana ili izvrsite atentat. Do tada Zoran ce se pisati po vama a vi tiplati po klixu
izgleda kao NATO simbol fenomenalno ahahahahah
zvijezda petokraka iza koje isijava sunce jos se zove i plamteca zvijezda, a nalazi se na logou KG__?
respekt za izgradnju ali kao dizajneru ovvo mi je siromasan render :(
Neka nama naše Tuzle pa bila ona zelena ili crvena. Naša je. Međutim pitanje je da li Jasmin Imamović ima kapaciteta da vodi i dalje ovaj naš Zlatnik sjevero-istočne Bosne.
Slika 2: avenija kao sanz elize
JEL SE OCITOVAO ONAJ SDA CORAVI POLTRON ZVANI TARIK DAUTBEGOVIC GLEDE TITOVE BISTE
Ljudi za 450.000 kompletan park napravili, a Denis Chelenger za 70.000 zasadio 50-ak saksija šikare koja se naravno osušila. Bravo Tuzla.
Svako ko je iz Tuzle, zna koliko je ovaj kompleks važan za grad. U okviru kompleksa je i mjesto gdje je sahranjena većina poginulih 25.05.1995. Tu su spomen i obilježja herojima NOR-a i rata 1992-1995. Svi oni zaslužuju poštovanje i ovo mjesto treba i mora biti uređeno. Još se nalazi nadomak centra grada, divno mjesto za porodice s djecom, stare, mlade. Idemo dalje, još bolje!
Svaka čast Tuzli! Grad svijetlosti u mracnim danima ove države!
Koliko je Tito bio bitan najbolje pokazuju ovi što ga se boje i 38 godina nakon smrti.
Bravo Tuzlaci samo naprijed.
lajk kome je Tuzla u srcu
lajk kome je tuzla u
Jedina svrha ove biste je prikupljanje izbornih poena od strane jugonostalgičara i njihovih potomaka slikanjem uz prigodni buket cvijeća. Toliko su jeftini, da.
I šta sad? a džamija??? zaboravljen Allah??
Pa 2018. godina je, ne vjerujemo u bajke više