Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pušač sam, al' podržavam ovo. Najbolnije mi je, kad' roditelji dovedu djecu u objekat, a ne vidiš ko sjedi a tobom za stolom od dima.
Jest se neko pronasao… u normalnim zemljama ti zbog toga socijalni radnik kuca na vrata
LucifersSon@haj ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
duhan je zlo za ovaj narod kao i SNSD, SDA i ADZ
Zato imamo generacije narkomana i bandita. Pogledajte godišta onih što puše travu, šmrču i bodu se. Vrlo rijetko su oni koji su rođeni prije 40 i više godina.
Konacno, ovaj zakon je dio kulture zivot a i treba ga podrzati.
Bolje pušiti ....nego krasti, biti korumpiran, drogirati se, piti alkohol, biti član SDA, kockati, baviti se prostitucijom….
Naravno da ce srat ko nerazumiee
Pa ova vlast ne mari za zdravlje. Bitane su akcize.
Ovi nasi bi nam i kisik ogranicili da mogu
Nema od toga ništa nargile se raširile, kazne od 2000 KM sudovi spuštaju na 150 KM, ko da vam sprovodi zakon, dosta je inspektorima gluposti vaših.
Odes u Merkur na Otoci,gore posljednji sprat,bukvalno nožem možeš rezati duhanski vazduh, užas.
Vidjela žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu. Tako se u vezi sa zabranom pušenja ovi glupani iz tamo nekakvog udruženja PROI pozivaju na međunarodne zakone a u isto vrijeme ne vide ekspanziju nargila barova, ne vide da mladi ljudi enormno konzumiraju alkohol i izgleda da ne znaju da je u BiH sve veći broj narkomana.
Prve korake smo napravili gašenjem fds a
Koja pljačka FDS-a, pokvareni Fadil prodao za 40 miliona, a samo nerasporedjene dobiti bilo 15 miliona. Jednostavno ovi gaze i preko mrtvih.
Šta bi još tek bilo da su npr Hrvati ?
vani je ovako odavno a fol kod nas ce svi propast, nide veze...dobro je dok nediraju lizanje
Zaostajemo sa ovim zakonom jedno 30 godina.
Litar ulja skocio na 4 marke a nama najveci problem hoce li biti zabranjeno pusenje unutar objekta...
Trebaju vlasnici kafića i restorana da se izjasne da ki su pušački ili ne pušački tip objekta. Ukoliko se odluči da je pušački, nepušač može a i nemora da uđe a ako se odluči da je nepušački tu pušač svakako nema šta da traži. U suštini svaki će lokal birati svoju klijentelu