Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ispočetka izgleda
@AlanShore Here we go again, again here we go!
Gusinjac na aparatima...a vec je novi namjestaj narucio za kabinet
Samo referendum na nivou drzave i cist racun duga ljubav e ne kao ovi funkcioneri e dal smo piskili ili kakili.
dodik ne vadi .... hehe... možete samo kmečati po klixu.
Hahahahahahah, mozes kurcu sad svirati i ti i skupstina rs
...bolje bi bilo da imate daMu i da na sve one nebuloze koje se forsiraju tipa republicka civilna zastita, repiblicki zavod, itd reagujete i jasno i glasno kazete da nisu republicke nego entitetske...nije mala stvar poturati naziv republika i republicke kada je to entitet sa nazivom RS...Zasto uporno sutute o ovome? Zasto ne reagujete?
Baaaaakireeee jel mirno spavas?
opet naguzio baketa
Bakire sta je sa NATO putem
Ahahhahahhaa prejak pa nije on djaba nas predsjenil . Samo bi volio vidjeti face ovih levata ahahhahhahahaz
Da daaa, evo i moja mjesna zajednica hoće da ne bude vojno neutralna ali kažu to su državna pitanja ne pitaju se niži nivoi vlasti. I tako to moj Milorade.... Ne da se usranom do potoka......
Ima sve samo što nije nadležna 😂😂😂😁😁
Ma to je banda petljanaca što majka nije rodila: Dodik, Čović, Izetbegović Komšić. Ostali su samo poslušnici i izvršioci . Oni mogu sići sa vlasti samo ''silom'': ščap, bejzbol palica, golf palica, motka, vrljika, ona hinduska bambus udaraljka, oglagija kratka, oklagija duga...
ja sirovine
dodick
Gluposti, BiH je već u NATO-u.
Prestani lagati prvo sebe pa onda i narod, tu je sve jasno.
Ovaj Dodik ko dijete na tuti. Kenja a gleda te u oci. Kapitulirao za ANP, pristao na sve i onda samo promijenio ime u Program reformi. Necu kruha, necu kruha, necu kruha i onda "ja se drzim toga da kruha necu ali mogao bi malo lebca"