Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ga stigo potkovani uhljeb iz zanzibara...
@HATOvegetira Ma gdje si maliii Do-diče...ima li iko od vas malih poCetnika da kaze svoju izjavu, svi ko hipnotisani govore i pisu samo ono sto Do-dick izjavi! Kakva ste vi bolesna masa...to treba kolektivno lijecenje Hitlerovim metodama
jaci nego prije.
Koji lik, on i njegova ekipa na jednoj strani na drugoj cjelokupna javnost, društvo, medjunarodna zajednica, i nikom nista..
i kazu da je ovo demokratija, kakva je ovo volja naroda? ako ga ne mozes zamjeniti kada svi budu nezadovoljni ? sta su nac onda ucili sta je demokratija ?
@inspekt Milan Tegeltija je srpski obavještajac koji je završio fakultet i odrastao u Srbiji i ovdje je po nalogu Srbije da uništi bh. pravosuđe. Činjenica da ne možemo skloniti očiglednog špijuna iz državne institucije govori koliko nam je jaka država.
Jedno je izjavljivati, drugo je raditi.Svi ovi koji se optuzuju nikada nece reci da su oni krivi.Branit ce se rijecima, koje ne znace nista.Rijeci su ko magla, pojavi se i nestane.Ostavlja trag na one, koji moraju zivjeti pod maglom.
PA mora covjek negdje potrosit pare od potkivanja
OVOME TREBA LOGOPED !?!?
zubo
Koji je ovo hostapler, ali boliii njega dzon....svaki mjesec bog zna koliko hiljada u dzep, godisnji u Zanzibaru, a vi narode kopajte po kontejnerima. Pa koliko cete jos pustiti da vas prce u mozak??????? I sve radi nacionalizma????
Potkuj me care...
Oboren mu je uzvještaj jer nije dovoljno uradio, ne zato što on ne valja 😀 saće neko malo podobniji. Kancer BiH MILAN TEGELTIJA I RUŽICA TADIĆ
sram vas bilo, parlamentarci, niste dali podršku istinskom borcu za svoja, pardon, ljudska prava stanovnika zanzibara, tajlanda, tunguzije.... i nekim aftičkim plemenima
Ovi PARLAMENTARCI su NAJGLUPLJI parlamentarci do sada !!! Mogli su i oni da odu u ZANZIBAR i tamo održe sjednicu PARLAMENTA BiH, tako ne bi OMETALI i ne bi PREKIDALI POTKOVANOM godišnji ODMOR !!!
Odvratna spodobo !
Vucic kaze u Bosni i Hercegovi bice kako kazu Srbi!!??
Hadzija je u Zanzibaru napunio baterije da moze nastaviti zayebavati SDA papke.
Ostavka druzr
Da li iko zna nekog političara na Balkanu u zadnjih 20 godina da je podnio ostavku i ostavio fotelju
Zašto Fahrudin Radončić nikad nije kritikovao VSTV i Tageltiju?