Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka od onih koji ga ne žele kao kandidata za člana Predsjedništva..
Upravo to je bilo prvo sto mi je proslo kroz glavu...izbori... vjerovatno je to...
i to baš na dan kada se osnovala HAZU BiH... interesantno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to je taj naš primitivni mentalitet. ud'ri na čovjeka koji misli svojom glavom!!
........misli drugčije od okruženja.............ali na žalost tuđom glavom......
.......što naravno nije opravdan razloga da se isto premlaćuje......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Policijski dužnosnici i nakon ovog zločina u HNK ostaju na svojim pozicijama ?Neće valjda narod uzet stvar u svoje ruke da bi se odbranio?
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Katastrofalno, mjesta panici je vec odavno bilo među nama. Trebaju još samo na naše oči da nam pobiju doktore i profesore koji nisu nacionalisti. Onaj ko ne poduzima ništa i samo šuti isti je kao i onaj što je počinio zlodjelo!
Muškarac izrešetan u pucnjavi u centru Sarajeva, ljekari mu se bore za život ovo nije neka vijest
Ma garant je skriveni Bosnjak. Nece hrvat na sebe. Il ga je neki skriveni Bosnjak namlatio. Nece hrvat na sebe, oni su europska nacija puna demokratije i slicnih sranja. No sta reci koju poruku poslati, sem da je ziva glava. Al hajde i Bosnjaci su jednom Harisu razbili glavu sta ces demokratija
Jel ovo onaj profesor marksizma što naplaćuje ispite? Ko lafo profesor nekakve sociologije.
naravno, to nitko neće spomenuti već je odma reflektor uperen na njegovo javno djelovanje...patetika
ovo je odrađen posao za nekog od političara kome je profa stao na žulj,a takvih u Mostaru ima mnogo,jedan od njih je i sam Čović
Mosnjacka ikebana dobila batine. Islamisti ne miruju :))) Mosnjaci su naudarali ovog uhljupa :))) Mosnjaci pa sta to radite ??? :)))
Franck,sto vam treba dole poceti slati razne abu hamze i dzihadiste,da vas malo raznose bombama,a ne mozes na njima skontat ni ko su ni sta su,lice na vas,bijeli ko i vi,imaju ruke,oci,nos,pa da vam se malo krv sledi bagro primitivna ustaska,sako jada.
DAnas je pretucen Slavo kukic,sutra ce to da bude neko drugi,vidjeli primitivci kako je ratni zlocinac Kordic pun ovacija docekan u Hrvatskoj,kao i u Bih,pa vjerovatno misle moze im se.Dok mi Bosnjaci ne shvatimo da glasanjem za svoje nacionaliste samo idemo na ruku koljacima poput Kordica,i onima koji podrzavaju takve(Covica i kompaniju)i da fasisti i primitivci uvijek imaju alibi u onim primitivcima sa "druge" ili trece strane,tj godinama nabacuju sebi lopte za voela,zavadaju ovaj ograniceni narod i pljackaju ga.
dobro narod kaže da je palica iz raja izašla i pravo na fakultet
Srbi i Hrvati zajedno protiv islamista!!!!
Hej pa da se i ostali dio evrope vama pridruži, ne možete nam ama bas ništa!
gospodin kukić je tražio novce za prolaz studenta pa je dobio batine... baš je njega netko natukao na poslu zbog onoga što je rekao prije par dana... i kladim se da klix neće prenijeti policijsko izvješće kada se otkrije da ga je pretukao netko od nezadovoljnih studenata
A zašto bi to prof. Kukić tražio novac od studenta koji je vrijedan i ispite polaže regularno znanjem? Zna se ko nudi pare profesorima, oni koji hoće hljeba bez motike! I jak mi je to student i intelektualac koji ispiti polaže močugom!!!!!
ne vidiš ti dalje od klixa... zna se kako se završavaju fakulteti u BiH... i ja sam platio 500 eura pa položio fiziku 2....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospodin Kukić dobio upozorenje "demokratskim" sredstvima da živi u okruženju primitivaca koji se busaju evropskom kulturom. Kako jadan i inferioran mora biti naručitelj i izvršilac tog čina, kad su mu to jedina sredstva komunikacije i "suživota".
Doživjeli smo "Demokratiju" po volji pojedinaca... Strašno, nedopustivo... ponižavajuće za civilizaciju i demokratiju da bude pretučen intelektualac, profesor....Živimo u diktaturi JEDNOUMLJA koje su proizveli stranački faraoni..... Već se formiraju partijske vojske koje na ovakav način kažnjavaju neistomišljenike.... Fašizam..... Ovakvo jednoumlje nismo imali ni 1949.
......na žalost, još nismo dodirnuli dno......može i gore...........
Profesor Kukić je trn u oku nacionalistima - zato je i dobio batine. Profesore, izdržite ovo, naći ćemo tog kretena, mamicu li mu njegovu!
ajd mrs tamo na svoj forum