Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlast će nas s ovim migrantima dovesti u potpunu nesigurnost. Teški dani su pred nama.
@mombai Pa odavno niste sigurni u drzavi tj u dijelu drzave zahaljujuci iskljucivo i jedino SDA koja je jedina stranka u BiH koja ih stiti
@mombai vlast mi biramo, mi bi je i na odgovornost trebali pozvati, ali ko ce se sa tim baviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
u prevodu bih vucojebina
u prevodu ono što su velesile naumile,to će i biti,naš jedini spas je da na svim nivoima Vlasti počnemo pomagati migrantima da se dočepaju EU,prvi korak je glavni GPBiH da od 2022 bude čovjek kojem će prioritet bit ulazak i granica na Drini a ne izlazak i granica na Uni, što je slučaj sa ovim hdz kadrom
Deponija EU, skrhat će sve migrante iz EU članica ovdje, situacijom će upravljati OHR. Rješenje je fizička likvidacija i osjećaj nesigurnosti migranata od domicilnog stanovništva
Pametan Dodik i srbski narod, radije cemo biti gladni zedni i bijedni nego sa vama Balijama
Otvoriti granice potpuno. Nek ide kud je kome volja. Pa nek susjedi vraćaju dok mogu, da vidimo kad će malaksati.
niko ih nece samo nasi politicari jer na njma zaradjuju lovu a narod ispasta ej bijedo i bogu si teska
Lažeš da zarađuju
EU sve sto ne valja gura u BiH.
"Vječni migranti, žrtve pomoći"...najbolje rečeno! žrtve pomoći!
Ovaj profesor iz Italije vidi ono što Bakir ne vidi ili neće da vidi. IZ čak traži da pomognemo ilegalnim migrantima koji neće da nam kažu ni svoje ime. Zajedno sa migrantima bit ćemo veliki logor na dijelu BiH.
A sta bi ti sa nima radio, daj rješenja? Ne branim nikoga ali eto daj nam rješenje ponudi. Gdje da ih vratiš, kud da ih pošalješ?
@invisibleman pseto ljubiarapsko pakistansko indijsko
Sami smo krivi a ne susjedi ,komšije.......itd
Pandemija je, sve zemlje pokušavaju da što prije dođu do vakcina za svoje stanovništvo. Kod nas vlasti rade drugačije, čeka se na donaciju ili da njihov posao obavi neki humanitarac. A sad kao ima nekih koji se čude što vlast u BiH nema kontrolu nad migrantima.
Trebaju granica prema Srbiji da se zatvori
Kur.o podla i fašisti.ka Evropo, dabogda te odnjelo u Zanzibar!!!
BH vlast otjera svoj narod van zemlje...migranti su im buduci glasaci i radna snaga. Uskoro Pakistanac clan predsjednistva.
Ističe da bh. građani strahuju da će izbjeglički kampovi postati institucionalizirani, a time i dugoročna rješenja po palestinskom, jordanskom i libanskom modelu, pretvarajući područje u "ljudsko spremište za migrante koje EU ne želi uzeti i spremna je platiti UN-u da njima upravlja na teritoriji BiH"..... Sve rečeno, monstruozno je da bošnjački političari to ne vide. A to će biti kraj i za bošnjake i za BiH.
@Biba70 ...vide, ali ne haju...sve dok je njima u džep, niti ih je briga za narod u Bosni, niti ih je briga ako će Bosna opstati. Došlje su to sve, Bosnu ni na karti vidjeli nisu :/
@Biba70 ajde nikakva steta.
Jednog dana kada Država BiH dadne ovim migrantima oružije,pa nas sve redom pobiju,jebem li ti vlast,kad su sve goli lopovi.
Alija je bio vidovit. Zelena transvezala stigla do BiAAAća.