Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
profesor otkrio toplu vodu :)
Akademija za jacanje liderstva :))
😂Upravo tako, kupe fakultetske diplome, postanu članovi stranaka i onda šuplju prodaju. A neuki narod samo za jedne te iste glasa ... i onda se pitaju sto je ovako kako je 😉
E otkrio si nam toplu vodu profesore, jbt šta je rješenje to reci?
Jah zaključka.... eto mi to k'o nismo znali nakon svega što nam se desilo/dešava 🤐🤐🤐
Sto se tice BiH sve je jednostavnoje puno nego izgleda. Samo vi uvedite demokratski princip vecine i manjine koji ste ukinuli u Daytonu po nagovoru zlocinaca iz Beograda i Zagreba i vidjeti ce te kako je BiH zapravo jednostavna.
u osnovi svega je glup, neobrazovan i zaostao narod kome je i dobro kakav je
Hajde Japanac ne prdi. Naseli ti u Japan muslimane pa ćeš vidjeti koja su to zlikovačka gamad. Imaš li muslimane u zemlji imat ćeš i Terorizam, rat, ubistva i svako drugo zlo
@ekstremista A gdje si ih ti naselio? Po pasaluku ili u Zagrebu? Ja kako znam, sadasnji ortodoksi Bosne su jedini migranti Bosne.
Dokle smo došli kad nama stranci govore šta trebamo uraditi da bi popravili odnose. Toliko o našim sposobnostima.
sve je to trla baba lan.. i japan se gusi u dugovima..kakve etnicke podjele su tamo?.. omladina nece da vam radi ni u japanu.. jer sistem zeli da ih eksploatise.. da bi ove stare prdonje negdje mogle chilat i da ih curice od 17 godina masiraju.. nesposobni po svaku cijenu zele odrzati sistem, u suprotnom.. morali bi sjediti negdje u cosku i gledati druge kako grade civilizaciju
Nismo to znali bez tebe profesoreee
U BiH su provedene dvije tzv. Agrarne Reforme. Ono sto je Evropa radila mnogo prije u BiH je tek provedeno uspostavom Kraljevine SHS. Nesto je uradjeno i u doba AU. Prvom reformom su nahebale razne age i begovi kojima je oduzeta zemlja i podjeljena ...
.. hriscanima koji su u to doba imali samo(jer nisu polagali pravo) oko 6% vlasnistva. To je trebao oznaciti kraj Feudalizma. Medjutim, zemlja nije samo oduzimana begovima, nego i muslimanima koji su od nje zivjeli sto je izazvalo prve probleme.
Doslo je do migracija. Dio je napustio a dio dosao u BiH. Komunisti rade drugu reformu kojom oduzimaju imovinu i vjerskim ins. Pozadina svega je uvijek bila pljacka. DRZAVA PLJACKA PREDHODNU DRZAVU !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
STRATEŠKI POZITIVNI POTEZI: 1-Dejton 1995-e godine je samo poznat pojam, 2-Brčko Distrikt 2000-e godine je daljnji napredak, 3-Što predlažete, kako dalje ?
svaka osptina distrikt? bosna kao unija opstina.. svaka sa neovisnom monetarnom i poreskom politikom.. i naravno.. slobodom kretanja.. :)
Jedini integrativni faktor u BiH je Budzet.
Profesore reci to ovim kleronacionalistima idiotima, ali tesko da njihovi nacionalisticki mozgovi ista skontaju jer bas oni od toga zive.
de ti to objasni domacim govedima moj profesore ;D
Fukuyama trebaš ti to predavat u beogradu i zagrebu. Od tamo se širi smrad po BiH, oni kontaminiraju bosanski život
Da da, uvijek prebaci na druge. Najteze je stati pred ogledalo.