Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi poze u seoskog lole i on se nešto kao pita i nešto laprda o Bih, spašavajte bar djecu...
Ako vam Bakir povjeruje u to, onda je notorna budala.
"SNSD će potpuno ispoštovati sporazum kada se imenuje mandatar za Vijeće ministara" ha ha ha Poslije cete sporazum tumaciti drugacije. Necete ga ispostovati ali ce te pricati kako ste sve ispostovali. Nazalost, uspjet ce vam. Bakir ce glasati a onda ce pokazivati na Dodika koji nije ispostovao spoarazum. Federacija ce ga opet popusiti... ANP nece biti poslan.
A sada spektakl
i na kraju je doslo do istine da jedino dodik vodi BIH na pravi put u NATO I EU a da su ovi iz sda i hdz a samo prevaranti mile svaka cast pomozi ovoj omladini
njima je cilj samo dobiti Premijera da se glasuje za to i onda krece spektakl ... blokade, ucjene, itd itd ...
jeli ovaj gluh????? komsic mu je u recenici sve objasnio!
Znači mandatar na čekanju i dalje.Možemo mi čekati do narednih izbora,ko vam hebe mater .
Prdanović
Ali , gos. Prodanoviću: ..kažete da ćete poštovati zakon i Ustav... , pa u zakonu o odrbrani i Ustavu BiH je već sadržan odnos države prena nato-u...i ti dokumenti su več donešeni i čekaju u ladici. Nije tačno da nešto novo treba usvajati , osim ako se najnovije "drugo dogovorilo" i ako to sada treba prodati..A , ako je tako, postavlja se onda logično pitaanje nepoštivanja zakona i Ustava , na šta su se obavezali svi izabrani zvaničnici , prilikom polaganja zakletve...
@lpgica ma pusti ba više kao da djeca iz mahale lopte igraju
Mi da smo normalan narod davno bi vi svi skupa javno objeseni bili
Mislio sam da Dodik ima petlju i da će spriječiti NATO integracije,ali sve se na kraju pokazalo kao jeftino foliranje.Mile duboko si nas razočarao.Nas euroskeptike i antimilitariste.
Hahaha lazi me lazi me
Ispoštovati?!? Jel po vuku karadžiću ili sa slanjem anp-a NATO-u? Vlaaaahahahahaha
Citajte rtvbn, Sarovic, Mektic, Crnadak, Govedarica grme sto je Dodik pristato na Nato put i da ga je Bakir nadigrao i nadmudrio. E to su ti srbi iz SDSa s kojima Niksic i Kojovic SDP i NS sklapaju koalicije, stranka koja je vrsila agresiju i genocid i koja dize spomenike rusima negatorima genocida.