Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za plaćenike ne vrijede ženevske konvencije. To bi svaka budala koja krene negdje da ratuje za pare trebala znati
Isto važi i za dobrovoljce. Nemoguće je razlikovati ko je došao da se bori radi ideala a ko za novac.
što da ih ubiju kad mogu besplatno da rintaju po sibiru.
Ljudi su heroji, pravi ratnici.
Cista laz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dosla djeca iz Britanije da se igraju malo ta-ta i slikaju za instagram. Mozda su i oni mislili da je ovo samo bila specijalna vojna operacija, a ne rat? Ko ce ga znati...
Nije procurilo nista. Donjeck sva sudjenja Azovstalcima vodi otvoreno i pozvao je zapadne izaslanike da dodju i prate sudske procese
Koliko shvatam prema pravilima, samo im Ukrajinski sud ima pravo suditi.... Tako da.... Khm, khm....
ruski psi jedva dočekali da se iživljavaju, što veseli naše krezave sendvičare
Pa sta da im rade, da im naprave tortu? Fino je receno da za strane placenike nece biti milosti. Zasto ti i ja nismo otisli da ratujemo??
udji_mala@ Izvoli pogledaj sta su ratnici a sta su nacisti i placenici: Ruski specijalci u akciji gdje spasavaju ranjenog nacistu i odovozega na lijecenje: https://www.youtube.com/watch?v=kLNCNxdw8ZQ Ukrajinski nacisti placenici sa zarobljenim Rusima sa pocetka rata: https://www.youtube.com/watch?v=Yonpe5zbM4o Pa mi malo pricaj o moci i nemoci... Rusi ovim pokazuju svoju mac i cast!
E djeco,nije to igrica Metro.Pa moze na najlaksem modu.
Nemaju Rusi aja ya ubijanje Britanaca
Kakva šprdancija🤦‍♂️
Nemoš neprijatelju živ u ruke ići...
Kakogod kakogod, "SSSR" se raspada ,slovo po; slovo ...Nanovo ovaj; put ,iz čirilice ,preko bosnčice; do latinice*
rusi fašisti i mongoloidi predvođeni kepecom nakazom putlerom botoksom u stranoj zemlji, sude braniocima?? Ma UK puna rusa, nafataj ih desetak , optuži za silovanje i doživotna robija.
Jel procurio?
Zar ovi nisu evakuisani? Zna li neko nešto