Komentari (378)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvolite 🖕🏻
Hebo vas bubuljicasti Zoki...😂😂😂🖕🖕🖕
Inshallah treci! 🙏
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mi je biti ugrožen ko Hrvat....
Glasam za Raguža. Za mene je on legitimni ili samo mora biti Čović za kojeg nikad neću glasovati.
E moj Čoviću, tko će ti živjeti u tom trećem entitetu kad si otjerao hrvate u bijeli svijet. Zar misliš poslihe svega da ćemo glasovati za tebe. Mojih troje djece, završili fakultete i nemaju posla jer zaboga nisu u HDZ mladeži, ali zato su u Njemačkoj našli dostojanstvo čovjeka gdje se gleda škola i rad a ne stranka. Kome ćeš biti predsjednik kad je svake godine sve manje nas Hrvata. A i ovo što je ostalo te ne želi a ti silom hoćeš biti nas predsjednik
Sjetite se Jelavića! I on je probao, pa ga sada čeka prdekana u Zenici.
Ujedinjene nacije šta čekate? Hrvatska i Srbija, očito nastavljaju gdje su stale 1995. godine. Hajdemo sankcije objema stranama i da sada NATO dođe umjesto vaših mirovnih snaga, koje pamtimo po Srebrenici.
cekaj jel oni pricaju o UZP koji je cineli svinet osudio. To treba spominjati da je to ozivljavanje ideje kone se grozi cijeli svijet
Sve sto rade tzv cistokrvni (zamisli ti to?) , tzv Hrvati, nazzionalisti (a mafijashi) je van svake pameti. Hrvatski narodni sabor ne moze meni Bosanskome katoliku, roidjenom u BiH, odredjivati ko sam i kako treba da se ponasam, za koga da glasam, pa nisam ja malouman p.v.m! Odj-e-bite vec jednom za sva vremena sa tom mafijaskom nazzi politikom!!!
I mirna Bosna a i Hercegovina
Mogu i Romi tražit 4 entitet ali sta ćete svi dobit sa 7% populacije zna se.Isto što će Bošnjaci dobit u Hrvatskoj i Srbiji.
Izborni zakon isti kao u Hrvatskoj i EU. Ako tako nebude nema vas HDZ - UZP ni na mapi Bosne. Jel jasno. Nemožete postavljati ustaške uslove u Bosni. Crko vam tovar na kome ste jahali!
Izborni zakon isti kao u Hrvatskoj i EU. Ako tako nebude nema vas HDZ - UZP ni na mapi Bosne. Jel jasno. Nemožete postavljati ustaške uslove u Bosni. Crko vam tovar na kome ste jahali!
Kad Srbi spominju otimanje nadleznosti, ovi hoce treci entitet - onda i mi hocemo gradjansku Republiku. Pa da vidimo... A Dayton ako padne, vraca se ustav Republike
Pa majku mu vise, ima li kraja UZP-ovom bezobrazluku? Dokle ide ovaj F A S I Z A M
U D R U Ž E N I Z L O Č I N A Č K I P O D U H V A T
HNS-Hajducka Naroda Skupina. SIPA treba da se pozabavi ovom nevladinom organizacije koja se bavi subverzivnim aktivnostia protiv Suverena I institucija koje njemu pripadaju.
Smijesno To ce HVO da odradi u roku nekoliko sati hahaha Ali ako bi uspjeli skrpiti nekako 2 brigade...mozda dovoljno da proglase Capjinu kao 3 entitet