Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, izađite i glasajte za one koji nisu bili u vrhu politike sve ove godine u BiH!
Ma samo nek izadju.
ja cu glasati za sda jer je dzaferovic obecao zaposliti milion gradjana bih....ko obeca vise od dzafera glasat cu za njega....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Spin u reziji koalicije sda-hdz-snsd! Ako nam ogade izbore ili nas ubijede da su svi isti vladat ce zauvijek! Izadjite na izbore;svaki glas je vazan,ne mogu oni pokrast ako nas dovoljno izadje!
najgore je sto nece glasati ovi sto samo kude, pa izadji bolan glasan ocigledno je da bas vi mozete napraviti promjenu
Ovo preostalo 50% priprema papire za vani. Nažalost. Da li je ovim konjima na vlasti jasno da za par godina slijedi kolaps poreskog, a potom i drugih sistema poput PIO. Ako nemaš naroda, možeš k...u svirati i bićemo manje relevantni od Zanzibara.
A u Belgiji recimo plaćaju se debele kazne za ne izlazak na izbore, ali se mi još i žalimo da nam ne valja ništa a pola nas izlazi na izbore.
IMA IZAĆ
Bojkotujte izbore, promjene u BiH su nemoguce zbog dejtonskog ustava!
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Steta sto nema opklada na klixu da mozemo ubrat koju marku. Makar i one 1,02 na dosadasnju vlast i 50 na ono sto bi vecina normalnih ljudi htjeli a nece dobit radi pasivnisti i loseg izbornog zakona.Presao sam petobu godina ali sad po prvi put ovakav jadan nikakav pomisljam se sa porodicom iselit a li ne radi ekonomskog razloga jer ce sve ostat isto
a jeko Valicon?
Sve dok glasanje ne bude obavezno a ne izlazak na glasanje kažnjivo ni do kakvih promjena neće doći.Ovako političari mogu da nastave bez odgovornosti da rade sta hoce i kako hoce.Nastaviti ćemo propadati i shvatati da može i gore.
A ko da to uvede ovi politicari,ili ovi posle nedelje sto pobjede
Na izbore se mora izaci i dati svoj glas bilo kome sem ovima iz vlasti !!! Bilo kome...
Da iziđe od 400.000 penzionera samo pola imali bi potpunu vlast,a ovako gledajte predizborne plakate stranaka koje imaju para i molite za sadaku.
Pa izgleda da će izaći na glasanje samo oni koji imaju direktne koristi od neke stranke.
i to je preko milion i po biraca
Svi na izbore! To je jedan dan u godine!
... svi oni koji su u vašoj statistici rekli da neće izaći na izbore će glasati za Komšića...