Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispravno i odmjereno, iako je Orban zaslužio puno gori riječnik.
Reis bi trebao prvom do sebe,pa drugom do sebe i tako redom...početi objašnjavati da je krađa haram. Da je uzimati sto nije tvoje haram,da je lagati haram,da je biti korumpiran haram,da je nepotizam haram...pa kad se Bošnjo izliječi od ovih boljki onda ga neće toliko interesovati šta lupetaju fašisti sa kravatama. Bošnjo će biti spreman da se dostojanstveno brani.
gooUser1639512452 Tvoja obitelj mora da su majmuni, jer samo majmuni mog napraviti majmuna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad sam ja govorio da će muslimanisanje biti problem svi su me pljuvali. A Reis trčO po Evropi i urlikao "Da ne vlada VLAH u Srebrenici". Kad sam rekao da će račun biti isporučen nama povratnicima u RS i našem medjunarodnom položaju ovuda su urlikali - sad ćemo ih, sad je vrijeme, Svijet je uz nas. E pa eto vam svijet.
Потурчена браћо како вас нападају,ко би се надао томе,ви једете сланину и чварке,нисте ви задрти исламисти.
Eh moj Sulejmane👳🏼‍♀️, kako Bog ti dao, ne osvoji i ne poturči ovu Ugarsku bolan, bolan…. Da si ti to tad rješio, mi nebi imali ovakvih problema danas.
Muslimani u Bosni i Hercegovini su u pretežnoj većini pripadnici bošnjačkog naroda, kao što su katolici u pretežnoj većini pripadnici hrvatskog naroda i pravoslavci pripadnici srpskog naroda. Znaci nisu u pravu oni koji kazu da u BiH nema Srba i Hrvata.
Zar nije osnovni demokratski princip sekularnost što znači odvojenost države i religija. Reisu-l-ulema se bavi politikom umjesto vjerskim poslovima što je izgleda postala praksa u FBIH... Vrlo zaostalo ponašanje
Zašto svi odgovaraju ili nikako ili mlitavo? Civiliziraniji smo od orbana i samim tim više pripadamo evropi od njega.
Slazem se s Orbanom. Turska, BiH, Albanija i Kosovo nece nikad uci u EU. Sta mislite zasto Tursku nisu primili u EU? Davno su ispunili sve uslove i napredniji su od mnogih evropskih drzava. Pomirite se s tim i trazite drzavljanstvo bilo koje druge drzave ako hocete u Evropu.
Koji demagog. Glavni problem BiH su Muslimani sa svojim unitarizmom.
Treba ga tužit u Briselu
Treba ga tužit u Briselu
Nije problem Orban, problem je porodica Izetbegović koja je na nešto pristala, što zbog straha od reakcije građana BiH ne može ispuniti. Vrijeme je da saznamo i to.
mi muslimani se trebamo drzati ujedinjeno. Oko 60 miliona muslimana zivi u Evropi sa tendencijom rasta, i sa sobom nose islamske vrijednosti, hvala Svevisnjem Allahu. Svi smo mi jedan ummet. Pa koliko je samo bosnjacka dijaspora izgradila medzlisa, ezani se cuju od Islanda, Amerike, Evrope mashAllah.
Samo na bliski istok!
Moj efendija,nije to fasista orban i ostali fasisti u njegovoj vladi onako lupetao,znamo mi ko njima puni usi,nasi tkz.prijatelji i tkz.komsije vucic,milanovic,covic,doBik.
Nemam drugog posla nego da citam poruke iz ove krim,.org. Ista g. kao i Orban. OPtkad me je IZ pocela braniti i jesam najebo. Izgubio , kucu , posao, i sad penzija do neba 382 markice a litar ulja 4, tablete 70, struja 80 plin 15 pa ti rasegni i jedi nesto. Koliko kosta jedna hatma??????
Gdje ste reis efendijo na bedemima Bosne, na granicama Bosne u svojim dzematima? Od Bihaca preko Posavine, istocne Bosne, Trebinja i Hercegovine, pa krajeva od Mostara preko Ljubuskog, Duvna, Livna Grahova, Drvara, Petrovca...Onako kako se Bosna branila stotinama godina na svojim kapetanijama. To je vasa zadaca. Obilazit sve ljude i dzemate. Ohrabrivat ljude i jacat vjeru u njima. A Sarajvo? Njega ne treba dokazivat. Ono govori samo za sebe.
Zreo i mudar potez. Svaka cast.